Examentraining en Google Ads Fundamentals Examen

1 dag - voorbereiding op het Google Ads Fundamentals examen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je kansen vergroten om te slagen voor het Google Ads Fundamentals examen? Dan is de Examentraining en Google Ads Fundamentals Examen een uitstekende keuze. Tijdens de training kun je vragen stellen over de lesstof waardoor je optimaal voorbereid bent op mogelijke valkuilen en moeilijke onderwerpen tijdens het examen. De examentraining wordt afgesloten met het examen waardoor je, bij succesvolle afronding, direct Google Ads gecertificeerd bent.

Wat ga je leren

  • Binnen een dag word je klaargestoomd door een professional voor het Google Ads Fundamentals examen
  • Je maakt een proefexamen zodat je ontdekt welke onderwerpen extra aandacht verdienen
  • Na (succesvolle) afloop voeg je het officiële Google Ads Fundamentals certificaat direct toe aan je cv

Voor wie

Deze examentraining is bedoeld voor iedereen die zijn slagingskans voor het examen Google Ads Fundamentals wilt vergoten. Je hebt de training Google Ads Advanced afgerond of praktijkervaring opgedaan tijdens de training Google Ads basis plus. Je wilt je opgedane kennis op het gebied van doelgericht adverteren met Google Ads opfrissen.

Opbouw van training

Tijdens deze training word je voorbereid op het examen Google Ads Fundamentals. Je start met een oefenexamen waarna je vragen kunt stellen over de stof aan een professional. Hierdoor ben je voorbereid op zowel eenvoudige als gecompliceerde vragen tijdens het examen. Je sluit de examentraining af met het examen Google Ads Fundamentals. Op deze manier ben je, bij een succesvol resultaat, na afloop een Google Ads gecertificeerd professional.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Examentraining en Google Ads Fundamentals Examen

Niveau:

Training

Duur:

1 dag

Variant:

Dag

Prijs:

€ 693,50

Examentraining en Google Ads Fundamentals Examen

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.