Voice Assistant Fundamentals

Duur:

1 dag

Niveau:

Trainingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voice gaat een steeds prominentere plaats innemen in het contact tussen organisaties en klanten. Logisch, want de artificial intelligent gestuurde spraakassistenten bieden gemak, snelheid en toegankelijkheid. In smart home oplossingen, op websites, in callcenters en vooral via voice-assistenten zoals de Google Assistent en Amazon Alexa. Het is daarmee van belang om als professional ervaring op te doen met deze emerging technology. Hoe ziet de wereld van voice eruit? Welke toepassingsmogelijkheden zijn er op het gebied van service en commerce en welke aspecten spelen een rol om tot een succesvolle aanpak te komen? Tijdens deze training staan we stil bij concrete cases en je gaat zelf aan de slag met ideeën voor je eigen organisatie. Je doet zo theoretische én praktische kennis op die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk.

Wat ga je leren

 • Je overziet het voicelandschap en krijgt inzicht in de verschillende toepassingsmogelijkheden van voice-assistenten
 • Je hebt inzicht in klantbehoeften en weet aan welke doelstellingen voice kan bijdragen in de dagelijkse praktijk
 • Je begrijpt welke factoren een rol spelen bij het succesvol ontwikkelen en lanceren van voice-assistenten
 • Je hebt een basis kennisniveau van de techniek achter voice-assistenten
 • Je maakt kennis met Voice Search
 • Je doet ervaring op met het jargon in de wereld van voice
 • Je rondt de training af met inspiratie voor je eigen organisatie

Voor wie

Deze training is bedoeld voor (online) marketeers, marketingcommunicatieprofessionals, innovatiemanagers en business developers die de toegevoegde waarde van voice voor de klant willen ontdekken. Tijdens de training leer je welke kansen voice biedt, hoe voice-assistenten een waardevolle rol kunnen spelen in de business- en communicatiestrategie en hoe je hier concreet invulling aan geeft. Met deze training til je je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau. Met SRM blijf jij met voorsprong dé beste marketing- en communicatieprofessional, je hele carrière lang.

Programma

Tijdens deze training ga je op ontdekkingstocht in de wereld van voice. Niet alleen in Nederland, we halen onze inspiratie ook uit landen als de Verenigde Staten en de UK. We beoordelen met elkaar een aantal cases en doen zo direct ervaring op met de verschillende mogelijkheden die voice-assistenten bieden. We duiken in de wereld van de consument. Welke assistenten worden het meest gebruikt? Waar en waarom gebruiken consumenten voice-assistenten nu en wat zouden ze in de toekomst willen? Vervolgens doorlopen we gezamenlijk een concrete checklist; hoe zorg je voor succes en wat zijn valkuilen? Tot slot denken we gezamenlijk na over de mogelijkheden voor de organisaties van de deelnemers die aan de training deelnemen. Met de opgedane theoretische en praktische kennis ben je klaar om een (volgende) stap te zetten op het gebied van voice!

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Voice Assistant Fundamentals' van SRM.

Programma

Je verdiept je in deze training in verschillende typen voice-assistenten en de techniek erachter. Zo ontdek je wat een voice-assistent voor jouw organisatie kan betekenen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Voice Assistant Fundamentals

(1 dag)

 • De opkomst van voice
 • Welke typen voice-assistenten zijn er
 • De technologie achter voice-assistenten
 • Hoe gebruiken consumenten voice-assistenten
 • Welke toepassingen zien we in de markt
 • Keuzen bij ontwikkelen voice-assistent
 • Bepalen use case
 • Voice design canvas
 • Sample dialogue & Wizard of Oz testing
 • Aandachtspunten na lancering
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Voice Assistant Fundamentals duurt 1 dag.

Planning

De training Voice Assistant Fundamentals duurt 1 dag. Je volgt 1 bijeenkomst van 09.30 uur tot 16.30 uur.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 595,-
Studiemateriaal
€ 25,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 689,50
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voice Assistant Fundamentals

Niveau:

Trainingen

Duur:

1 dag

Variant:

Dag

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.