Social Media Advertising

1 dag - Leer effectieve social media advertising campagnes opzetten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Adverteren op sociale media is voor veel organisaties interessant. Maar hoe zorg je dat je daadwerkelijk succesvol adverteert via social media? Welke social media kun je dan het beste inzetten? En welke mogelijkheden heb je om je doelgroep te bereiken? In deze training verdiep je je in de betaalde mogelijkheden van social media. Denk hierbij aan advertentiemogelijkheden en het optimaliseren van marketing- en communicatiecampagnes.

Wat ga je leren

  • Je zet met succes social media advertising in
  • Je bent bekend met de belangrijkste KPI's en benchmarks
  • Je fungeert als professioneel gesprekspartner voor mediabureaus
  • Je hebt inzicht in de belangrijkste advertentiemogelijkheden en weet welke je voor welke doelgroep het beste kunt gebruiken
  • Je kunt social media advertising integreren in je marketingcommunicatiestrategie

Voor wie

De training is bedoeld voor marketeers en communicatieadviseurs die social media zakelijk inzetten en er meer uit willen halen. Maar ook voor iedereen die zich bezighoudt met media- en advertentie-inkoop. Basiskennis van en ervaring met social media zijn nodig voor het volgen van deze training.

Programma

Je gaat aan de slag met onderwerpen die voor het effectief inzetten van social media advertising relevant zijn. Je krijgt inzicht in de advertentiemogelijkheden op social media. Je leert hoe je op verschillende manieren de krachtige targeting methoden van de verschillende social-mediakanalen kunt inzetten, zodat je je doelgroepen effectief bereikt. Ook verdiep je je in haalbare targets, KPI’s en ROI voor je campagnes en leer je hoe je efficiënt kunt budgetteren. Je maakt gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot onze online leeromgeving.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Vervolg

Wil je na de training Social Media Advertising nog meer leren? Misschien is een van de volgende opties interessant voor jou:

  • Influencer Marketing
  • Social Media Strategie
  • Social Media Marketing

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Social Media Advertising

Niveau:

Training

Duur:

1 dag

Variant:

Dag

Prijs:

€ 693,50

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.