Starten met je opleiding tijdens de lockdown

Ons land is momenteel in lockdown vanwege corona. Kun je dan wel met een opleiding beginnen? Ja zeker, dat kan! Onze huidige lessen gaan door in virtual classroom. Mocht je binnenkort met een opleiding willen starten dan is dat mogelijk. Onze vakopleidingen (A, B, C en D) starten vanaf maart en maart. Op deze pagina informeren wij je hoe we de komende periode omgaan met het verzorgen van onze opleidingen en trainingen

Inschrijven is gewoon mogelijk

Je kunt je gewoon inschrijven voor een opleiding. Als de maatregelen zijn versoepeld, start je opleiding klassikaal. Een aantal opleidingen en trainingen starten tijdens de lockdown. Als jij je hiervoor wilt inschrijven kan dat en begin je automatisch in onze virtual classroom. Je ontvangt hierover na inschrijving bericht via de online leeromgeving. Zodra klassikale lessen weer zijn toegestaan kun je de opvolgende module weer klassikaal volgen, of via virtual classroom als je dat toch liever wilt.

Aangepaste lessen tijdens de lockdown om studievertraging te voorkomen

Bijna alle lopende lessen kunnen de komende tijd doorgaan via een virtual classroom. Op deze manier loop je geen vertraging op. Alleen die lessen waarbij interactie met de leraar en de groep onmisbaar is, gaan niet van start en schuiven wij door.

Virtual classroom

De afgelopen maanden hebben we veel ervaring opgedaan met online lessen. De ervaringen van onze studenten zijn positief. De docent verzorgt zijn lessen nog steeds op een interactieve manier en ook is er volop interactie met je medestudenten mogelijk. Onder deze omstandigheden is een virtual classroom les dan ook de meest optimale vervanging voor fysieke bijeenkomsten. 

Einddatum aangepaste lessen

Wij volgen de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM. Voor nu geldt dat we alle modules met lessen waarvoor dit kan tot 17 april omzetten naar modules met lessen op afstand. Zodra fysieke lessen weer mogelijk zijn, zullen we volgende modules weer met fysieke bijeenkomsten opstarten.  

Switchgarantie, overstappen naar je favoriete lesvariant

Zodra de lockdown voorbij is, kun je voor je volgende module kosteloos overstappen op de lesvariant van jouw keuze. Wil je liever via virtual classroom je opleiding afronden? Dan kan dat ook.

Vragen en bereikbaarheid

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je inschrijving en de start van je opleiding. We zijn nog altijd bereikbaar via chat, mail en telefoon. Houd er wel rekening mee dat ook onze medewerkers thuis werken op dit moment en dat je daardoor soms langer moet wachten. We doen ons uiterste best je zo snel mogelijk te woord te staan.

FAQ

Gaan de lessen door?
Wat gebeurt er met trainingen waarbij fysieke aanwezigheid vereist is?
Hoe ver van te voren hoor ik of, en hoe mijn les doorgaat?
Tot wanneer worden klassikale lessen vervangen door lessen in virtual classroom?
Is een virtual classroom les een volwaardig alternatief voor klassikaal onderwijs?
Waarom laten jullie de lessen eigenlijk überhaupt doorgaan tijdens deze crisis?
Hoe zit het met examens? Gaan die door?
Vriendelijk verzoek: bel of mail ons alleen in dringende gevallen.