• Home
  • Social Media Opleidingen

Social Media Opleidingen

Als marketeer of communicatieprofessional weet jij het als geen ander: social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Nederlanders brengen gemiddeld...

Lees meer.

Als marketeer of communicatieprofessional weet jij het als geen ander: social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Nederlanders brengen gemiddeld zo’n 98 minuten per dag door op Facebook, LinkedIn, Instagram en andere socialmediakanalen. Hier valt dus veel winst te behalen voor jou en jouw organisatie. Maar hoe zorg...

Lees meer.

Als marketeer of communicatieprofessional weet jij het als geen ander: social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Nederlanders brengen gemiddeld zo’n 98 minuten per dag door op Facebook, LinkedIn, Instagram en andere socialmediakanalen. Hier valt dus veel winst te behalen voor jou en jouw organisatie. Maar hoe zorg...

Lees meer.
  • Direct beter resultaat in de praktijk
  • Les van de beste uit het vak
  • Gemiddelde beoordeling van >8,5

Social Media Opleidingen: 9 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Training (8)

  • Opleidingslocaties door heel Nederland zoals AmsterdamUtrecht en Zwolle
  • Wil je persoonlijk advies? Bel dan onze opleidingsadviseurs: 020 5 126 500

Masterclass (1)

Als marketeer of communicatieprofessional weet jij het als geen ander: social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Nederlanders brengen gemiddeld zo’n 98 minuten per dag door op Facebook, LinkedIn, Instagram en andere socialmediakanalen. Hier valt dus veel winst te behalen voor jou en jouw organisatie. Maar hoe zorg je er dan voor dat je ook inderdaad opvalt? En hoe bereik je de consument via jouw platform? Ontdek het in onze social media trainingen. Als dé opleider voor marketing- en communicatieprofessionals nemen wij je mee in de nieuwste trends, ontwikkelingen en inzichten. Bekijk ons aanbod en ga voor de social media opleiding die het beste bij je past.

Ontwikkel jezelf verder met onze Social Media Specialist opleiding

Je doelgroep feilloos aanvoelen? Dat leer je in onze praktijkgerichte opleiding SRM Social Media Specialist. Je krijgt te maken met de principes die onmisbaar zijn voor een gedegen doelgroepanalyse, waarbij je uiteindelijk ook aan de slag gaat met de doelgroepen van jouw eigen organisatie. Na afloop weet je exact welke content hen aanspreekt en welke socialmediadoelen je moet implementeren om meer leads te genereren. Bovendien weet je precies welke typen campagnes en kanalen je op het juiste moment kunt inzetten om je dienst of product in de belangstelling te brengen.

Volg een korte training Social Media Campagnes

In korte tijd leren hoe je verschillende socialmediatoepassingen kunt vertalen naar een sterk campagneconcept? Volg dan onze training Social Media Campagnes. Je leert dan o.a. de juiste KPI’s koppelen aan de je socialmedia-inspanningen, waardoor je succesvolle social advertising campagnes kunt ontwikkelen en uitvoeren. Daarnaast krijg je tools aangereikt om de resultaten van je campagnes te meten. Je maakt kennis met social influences en leert hoe je deze het beste kunt benaderen en inzetten. Zo draag je effectief bij aan je marketing- of communicatiedoelstellingen. 

Aan de slag met alle facetten van een socialmediastrategie

Social media monitoring, webcare, user generated content en het meten van resultaten. In de training Social Media Strategie ga je aan de slag met al deze facetten. Je verdiept je in je specifieke doelgroepen en leert op welke wijze je hen optimaal kunt bedienen. Aan de hand van concrete en praktische tools leer je vervolgens om social media succesvol te integreren binnen je marketing- en communicatiestrategie. Zo weet je straks precies wat je moet doen om meer te halen uit de social media van je organisatie.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je sparren over welke Social Media Opleiding het beste past bij jouw functie en ambities? Onze opleidingsadviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken door te bellen naar 020 – 5 126 501.