Online Advertising

1 dag - Succesvoller adverteren op het web

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Merken schreeuwen online om aandacht. Hoe zorg jij ervoor dat je hier met jouw merk tussenuit springt? Dat leer je tijdens deze actuele training Online Advertising van SRM. Je verdiept je in de belangrijkste terminologie en de mogelijkheden van online advertising. Je ontwikkelt vaardigheden om met tools de behoeften en het surfgedrag van jouw doelgroep in kaart te brengen. Daarbij leer je hen met creatieve, efficiënte advertentievormen trekken en raken. Zo versterk jij het effect van jouw advertenties. Uiteraard word je hierin volledig ondersteund door toptrainers vanuit de praktijk. Je ontwikkelt praktische toepassingsmogelijkheden die je direct kunt inzetten. Dat maakt SRM dé opleider voor succesvolle marketeers.

Direct resultaat

 • Je weet wie jouw doelgroep is en hoe jouw doelgroep zich op het web beweegt en kunt met jouw advertenties de juiste touchpoints raken in de customer journey
 • Je kent verschillende advertentievormen en weet welke vorm het grootste effect heeft op kennis, houding en gedrag van jouw doelgroep
 • Je beschikt over de vaardigheden om jouw online campagnes te meten en kunt campagnes tussentijds optimaliseren
 • Je houdt rekening met de meest actuele privacywetgeving

Voor wie

Je bent werkzaam als marketing- of communicatieprofessional en wilt het effect van jouw online advertenties versterken. Daarbij zie je dat online ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen en weet je dat bijblijven essentieel is. SRM ondersteunt je in het veranderende vakgebied van marketing en communicatie met innovatief leren, begrijpen, doen en interactie.

Aanpak

Met een online advertentie heb je een groot bereik, maar hoe zorg je ervoor dat je tegen een relatief laag budget jouw specifieke doelgroep bereikt? Dat leer je tijdens deze praktijkgerichte training van SRM. Je gaat aan de slag met het surfgedrag van jouw doelgroep en brengt hun customer journey in kaart. Zo ontwikkel je vaardigheden om de juiste touchpoints te raken en het effect van je advertenties te versterken. Ook ontwikkel je creatieve vaardigheden om jouw advertentie persoonlijker en relevanter te maken voor een doelgroep. Met de praktijkgerichte aanpak van SRM pas je het geleerde direct toe binnen je eigen werkomgeving, je merkt direct meer resultaat met jouw online advertenties.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Trends en mogelijkheden

 • Online advertising in de customer journey
 • Verschillende soorten advertising
 • Welke rollen spelen de creatives?
 • Programmatic trading

Online campagnes

 • Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube advertising
 • Realtime advertising
 • Landelijke en regionale targeting
 • Synergiekanalen

Resultaat van online advertising

 • Hoe meet je online advertising?
 • Meten en ROI social advertising
 • Efficiënt budgetteren: kosten en planning

Regelgeving

 • Inzicht in actuele privacywetgeving
 • Datagebruik en codes

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Online Advertising' van SRM.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Online Advertising duurt 1 dag.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 585,-
Studiemateriaal
€ 50,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 689,50
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 17:00 uur.
 
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.