The Power of Purpose

2 dagen - Het inspireren, binden en transformeren van je merk

Duur:

2 dagen

Niveau:

Training

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties met een sterke purpose hebben een succesvolle positie in de arbeidsmarkt. Wat is de reden van het bestaan van een bedrijf? En hoe word je betekenisvol als merk? Dat zijn de belangrijkste vragen wanneer het aankomt op purpose. Tijdens de training The Power of Purpose ervaar je de kracht en effectiviteit van het hogere doel en hoe dit van invloed kan zijn op je merkpositionering. Je leert een doeltreffend plan te ontwikkelen om stakeholders en medewerkers te binden aan je organisatie. Dit resulteert niet alleen in een tevreden bedrijfscultuur, maar ook in betere financiële prestaties.

Wat ga je leren

  • Je leert de theorie van purpose vertalen naar effectieve bedrijfsdoelstellingen
  • Je weet welke stappen te doorlopen om te komen tot een sterk purpose statement
  • Je kunt een doeltreffend marketing- en communicatieplan ontwerpen voor purpose
  • Je weet hoe je medewerkers en stakeholders kunt betrekken voor een succesvolle implementatie
  • Je kunt de implementatie van purpose analyseren door een passend evaluatie-instrument

Voor wie

De training The Power of Purpose is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals die de kracht en relevantie van purpose willen ervaren. Je hebt de ambitie om je merkpositionering te optimaliseren door het effect van het hogere doel te implementeren in je organisatie.

Deze niveau C-training wordt verzorgd op Masterniveau. Niveau C is het niveau voor medior en senior professionals die hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Programma

Tijdens deze training neem je de missie, visie en kernwaarde van je organisatie onder de loep. Je leert tot een sterk purpose statement te komen aan de hand van een handig stappenplan. Ook ontwikkel je vaardigheden om de commitment van je organisatie te vergroten door medewerkers en stakeholders te betrekken bij dit proces. Op deze manier ben je bekend met alle facetten voor het opstellen van een effectief marketing- en communicatieplan.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

The Power of Purpose

Niveau:

Training

Duur:

2 dagen

Variant:

Dag

Prijs:

€ 1.109,00

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.