The Power of Purpose

2 dagen - Het inspireren, binden en transformeren van je merk

Duur:

2 dagen

Niveau:

Trainingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties met een sterke purpose hebben een succesvolle positie in de arbeidsmarkt. Wat is de reden van het bestaan van een bedrijf? En hoe word je betekenisvol als merk? Dat zijn de belangrijkste vragen wanneer het aankomt op purpose. Tijdens de training The Power of Purpose ervaar je de kracht en effectiviteit van het hogere doel en hoe dit van invloed kan zijn op je merkpositionering. Je leert een doeltreffend plan te ontwikkelen om stakeholders en medewerkers te binden aan je organisatie. Dit resulteert niet alleen in een tevreden bedrijfscultuur, maar ook in betere financiële prestaties.

Wat ga je leren

 • Je leert de theorie van purpose vertalen naar effectieve bedrijfsdoelstellingen
 • Je weet welke stappen te doorlopen om te komen tot een sterk purpose statement
 • Je kunt een doeltreffend marketing- en communicatieplan ontwerpen voor purpose
 • Je weet hoe je medewerkers en stakeholders kunt betrekken voor een succesvolle implementatie
 • Je kunt de implementatie van purpose analyseren door een passend evaluatie-instrument

Voor wie

De training The Power of Purpose is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals die de kracht en relevantie van purpose willen ervaren. Je hebt de ambitie om je merkpositionering te optimaliseren door het effect van het hogere doel te implementeren in je organisatie.

Deze niveau C-training wordt verzorgd op Masterniveau. Niveau C is het niveau voor medior en senior professionals die hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Programma

Tijdens deze training neem je de missie, visie en kernwaarde van je organisatie onder de loep. Je leert tot een sterk purpose statement te komen aan de hand van een handig stappenplan. Ook ontwikkel je vaardigheden om de commitment van je organisatie te vergroten door medewerkers en stakeholders te betrekken bij dit proces. Op deze manier ben je bekend met alle facetten voor het opstellen van een effectief marketing- en communicatieplan.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

The Power of Purpose

(4 bijeenkomsten)

 • De theorie over purpose vertalen naar het effect op de interne organisatie en op externe stakeholders
 • Onderscheid maken tussen purpose, missie, visie en kernwaarden van de organisatie
 • Onderscheid maken tussen een goede en slechte purpose, deze beoordelen en beargumenteren
 • Het stappenplan toepassen om te komen tot een sterke purpose-statement
 • Bepalen welke in- en externe stakeholders hij/zij moet betrekken bij het succesvol implementeren van een purpose
 • Uitleggen hoe je medewerkers kunt betrekken bij het tot leven brengen van purpose
 • Een effectief marketing- en communicatieplan voor purpose ontwerpen
 • Een passend evaluatieinstrument ontwikkelen om het effect van de implementatie van purpose te analyseren

  Certificaat

  Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'The Power of Purpose' van SRM.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training The Power of Purpose duurt 2 dagen.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.079,-
Studiemateriaal
€ 55,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.258,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Verlaag je studiekosten
Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen.

Fiscaal voordeel
Je kunt gebruikmaken van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot zo’n 50 procent van je gemaakte studiekosten terugkrijgt van de Belastingdienst. Jaarlijks kun je maximaal € 15.000,- aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner. Wil je meer weten over deze regeling en aan de hand van een rekenvoorbeeld zien hoeveel voordeel jou dit oplevert? Op onze pagina over belastingvoordeel lees je er alles over.

Mogelijkheden vanuit je werkgever
Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Daarnaast kan de organisatie de gemaakte opleidingskosten mogelijk volledig aftrekken van de inkomstenbelasting en gebruikmaken van andere fiscale regelingen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.

Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Het lesgeld/trainingsgeld is voor particulieren vrijgesteld van btw.  
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw ongeacht of de betalende partij particulier of zakelijk is.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

The Power of Purpose

Niveau:

Trainingen

Duur:

2 dagen

Variant:

Dag

Prijs:

€ 1.258,00

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.