Laat je opleidingsbudget niet verlopen

Veel organisaties beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget. Hiermee kun je voordelig (en soms kosteloos) opleidingen en trainingen volgen en zorgen dat jij je vak vooruit blijft. Binnenkort verlopen de budgetten voor 2019. Maak daarom nog voor het einde van het jaar gebruik van je opleidingsbudget.

Heb je opleidingsbudget?

Naar schatting wordt elk jaar 40% van het opleidingsbudget niet benut. Vaak zijn werknemers niet op de hoogte van het budget. Dat is zonde, want het inzetten van het opleidingsbudget is voor jou de makkelijkste manier om je verder te ontwikkelen.
 
Vaak staat in een arbeidsovereenkomst vermeld of je gebruik kunt maken van een opleidingsbudget. Vraag je manager of HR-afdeling of je hiervoor in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn.

Zo maak je gebruik van jouw budget

Beschikt je organisatie over een opleidingsbudget? Bespreek dan met je manager de mogelijkheden om jouw budget nog voor het einde van het jaar in te zetten. Bepaal vervolgens welke opleiding of training voldoet aan jouw wensen en behoeften.
 
Kun je nog maar een deel van je budget inzetten of beschik je niet over voldoende budget om een opleiding of training in een keer te bekostigen? Bij SRM kun je de kosten spreiden over 2 jaar en zo jouw opleidingsbudget van dit jaar en volgend jaar inzetten. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

De opleidingen en trainingen van SRM

Hier vindt je een zo compleet mogelijk overzicht. Of je nu een net start in een functie of al veel ervaring hebt. Bij SRM hebben wij opleidingen en trainingen voor elk niveau.

Wij helpen je graag

Kunnen wij je helpen bij het vinden van een passende opleiding of training? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 020 - 5 126 501. Wil je liever dat wij contact met jouw opnemen? Vul het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier