HBO Bachelor Commerciële Economie specialisatie Retailmanagement

NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding

Duur:

Langer dan 36 maanden

Niveau:

HBO Bachelor

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze officieel NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Commerciële Economie ontwikkel je je tot een professional die producten en diensten voor particulieren uitstekend kan positioneren en verkopen. Onder begeleiding van topdocenten uit het werkveld wordt de praktijk doorlopend aan de theorie gekoppeld. Dat maakt deze Bachelor bijzonder waardevol en direct toepasbaar in het dagelijks werk. Je ontvangt na afronding van deze opleiding het officiële getuigschrift HBO Bachelor Commerciële Economie met als aantekening Retailmanagement. Het volgen van deze opleiding biedt je dan ook uitstekende carrièrekansen. Deze opleiding wordt uitgevoerd door onze businesspartner Hogeschool NCOI.

Direct resultaat

  • Je bent succesvol als manager door de juiste beslissingen te nemen waar niet alleen werknemers van afhankelijk zijn maar die ook invloed hebben op (bedrijfs)processen
  • Na succesvolle afronding ontvang je het officieel erkende Bachelorgetuigschrift HBO Bachelor Commerciële Economie

Voor wie

Je bent (aankomend) leidinggevende bij een vestiging van een winkelbedrijf. Dit kan een zelfstandige winkel zijn of een bekende winkelketen. Je bent op zoek naar kennis en vaardigheden om niet alleen de winstgevendheid van de vestiging te vergroten, maar ook de juiste keuzen te kunnen maken.

Deze Bachelor kun je volgen als je een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4 hebt. Heb je geen van deze diploma’s? Dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Zie Toelichting HBO Bacheloropleidingen voor meer informatie.

Opbouw van de opleiding

De HBO Bachelor Commerciële Economie specialisatie Retailmanagement is speciaal ontwikkeld voor werkenden. De opleiding bestaat uit 3 fases en een afstudeerfase. Per fase volg je meerdere modules. Het programma biedt een aantrekkelijke combinatie van vakinhoud en vaardigheden. Om succesvol te zijn in de praktijk dien je namelijk niet alleen te beschikken over vakkennis, maar zijn juist ook praktische vaardigheden van belang.

Je werkt, afhankelijk van je studievariant, aan 1 of 2 modules op hetzelfde moment, daardoor houd je focus. Dat werkt prettig en is heel overzichtelijk. Je kunt kiezen uit meerdere studievarianten. Studeer je 's avonds, dan volg je wekelijks een bijeenkomst van 3 uur. Als je de dagstudie volgt, heb je om de week 2 bijeenkomsten die samen 1 dag duren. Ook kun je kiezen (delen van) de opleiding online te volgen.

Per fase werk je vervolgens aan een integrale opdracht en een praktijkprogramma waarin je de concrete toepassing van de opleiding verwerkt in een portfolio. Je sluit de opleiding af met een praktische afstudeeropdracht. Je afstudeeropdracht bestaat uit een onderbouwd advies dat gebruikelijk is binnen je beroepspraktijk.

Tijdens je gehele studie heb je een persoonlijke studiebegeleider als vaste contactpersoon voor alles waar je tijdens je opleiding tegenaan loopt.

Topdocenten uit de praktijk

Het vakgebied is breed, daarom werken we nauw samen met verschillende specialisten. Zij krijgen dagelijks te maken met de uitdagingen en kansen die het vakgebied met zich meebrengt en weten hoe de online wereld er vandaag de dag uitziet. Daarbij beschikken zij over de juiste didactische vaardigheden om hun kennis zuiver over te brengen. Bovendien zullen de trainers tijdens de bijeenkomsten actief op jouw persoonlijke ontwikkelvraag en praktijkomgeving inspelen.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op onze pagina over het Levenlanglerenkrediet voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

HBO Bachelor Commerciële Economie specialisatie Retailmanagement

Niveau:

HBO Bachelor

Duur:

Langer dan 36 maanden

Variant:

Dag, Zaterdag, Avond en E-learning

Prijs:

€ 18.755,00

HBO Bachelor Commerciële Economie specialisatie Retailmanagement

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.