User Experience Advanced

1 dag - Van operationeel naar strategisch niveau

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training zet jij dé volgende stap in user experience. Je ontwikkelt diepgaande inzichten in de customer journey en brengt in kaart bij welke touchpoints de bezoeker welke behoefte heeft. Zo kun je jouw online strategie volledig afstemmen op de informatiebehoeften en user journey van de bezoeker. Je zorgt ervoor dat je bezoeker zich snel kan oriënteren en je met jouw content de lezer weet te binden. Daarbij leer je aan de hand van psychologische en persuasieve vaardigheden de doorstroom van de funnel te bevorderen. Zo zorg jij voor de optimale conversieratio. Deze training van SRM betekent een stap in je carrière.

Direct resultaat

 • Je kunt landingspagina's zo inrichten dat je de lezer direct meeneemt van de advertentie naar jouw productaanbod
 • Je beheerst vaardigheden om aan de hand van diverse tools de user journey volledig inzichtelijk te maken
 • Je hebt diepgaand inzicht in de customer journey en kunt jouw website volledig inrichten naar de wensen en informatiebehoeften van bezoekers
 • Je kunt psychologische, persuasieve tactieken toepassen waarmee je bezoekers aanzet tot gedrag, zoals een aanmelding voor een nieuwsbrief of de aankoop van een product of dienst
 • Je zorgt voor een consistente website waarmee je lezers bindt en hen voorziet in hun informatiebehoeften

Voor wie

Je bent werkzaam als communicatieprofessional, online marketeer of UX designer en werkt al met de user experience. Je wilt jouw kennis verder uitdiepen middels een praktijkgerichte training, waarbij je volledig wordt ondersteund door topdocenten uit de praktijk.

Aanpak

In deze training ontwikkel je praktische toepassingsmogelijkheden die je direct kunt inzetten. Je doet nieuwe, diepgaande inzichten op in jouw doelgroep en leert hoe je jouw website aanpast aan hun informatiebehoefte en wensen. Zo weet je met jouw content bezoekers te binden en boeien. Bovendien doe je vaardigheden op om jouw site voor de gebruiker effectief, efficiënt en prettig in gebruik te maken. Hiernaast ga je aan de slag met nieuwe beïnvloedingsprincipes, zodat je de klant zo efficiënt mogelijk verder de funnel in krijgt. Zo zorg je voor een optimale gebruikerservaring en optimaal rendement op je marketingeuro.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'User Experience Advanced' van SRM.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

UX-strategie

 • Wie is je doelgroep en het online gedrag
 • Persona en Value Proposition Canvas
 • Formulierontwerp en conversie
 • Psychologie en persuasion

Toepassing in de praktijk

 • Welke user journey doorloopt de doelgroep?
 • User journey in kaart brengen
 • Verbeter de performance van jouw website
 • Analyse en bijsturen
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training User Experience Advanced duurt 1 dag.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Investering

Lesgeld: € 495,-
Studiemateriaal: € 50,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.