Goed Opdrachtgeverschap in Projecten

2 dagen - Meer grip op projecten

Duur:

2 dagen

Niveau:

Trainingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een van de belangrijkste succesfactoren voor succesvol projectmanagement is de optimale samenwerking tussen opdrachtgever en projectmanager. Als opdrachtgever wil je dat het projectresultaat tot stand komt. Je neemt daarbij de verplichting op je om de middelen te verschaffen die nodig zijn om het projectresultaat te realiseren. Maar als je dit allemaal doet, wat kun je dan verwachten van je projectmanager? Hoe houd je grip op je project en je projectmanager, zonder dat het je te veel tijd kost? Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner Computrain, dé IT-opleider van Nederland.

Voor wie

Dien je als opdrachtgever een invulling te geven aan projecten, maar is dit niet je corebusiness? Dan biedt deze training een erg interessante verdieping. Deze training is dan ook erg geschikt voor mensen die in een managementfunctie werkzaam zijn. Hierbij kun je denken aan een programmamanager, afdelingsmanager of een directielid.

Programma

Het programma van de training Goed Opdrachtgeverschap in Projecten bestaat uit theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussie.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Goed Opdrachtgeverschap in Projecten' van SRM.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inzicht in uw ‘projectomgeving’
  • Verschillen in portfolio-, programma- en ­projectmanagement
  • Effectief en efficiënt sturing geven aan ­projecten
  • Verantwoordelijkheden en bevoegdheden daar leggen waar ze ‘horen’
  • Tips en trucs omtrent rolopvatting en rol­invulling van projectmanager en ­opdrachtgever
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Goed Opdrachtgeverschap in Projecten duurt 2 dagen.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 891,-
Trainingsmateriaal
€ 100,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.100,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Goed Opdrachtgeverschap in Projecten

Niveau:

Trainingen

Duur:

2 dagen

Variant:

Dag

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.