Goed Opdrachtgeverschap in Projecten

2 dagen - Meer grip op projecten

Duur:

Niveau:

Training

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een van de belangrijkste succesfactoren voor succesvol projectmanagement is de optimale samenwerking tussen opdrachtgever en projectmanager. Als opdrachtgever wil je dat het projectresultaat tot stand komt. Je neemt daarbij de verplichting op je om de middelen te verschaffen die nodig zijn om het projectresultaat te realiseren. Maar als je dit allemaal doet, wat kun je dan verwachten van je projectmanager? Hoe houd je grip op je project en je projectmanager, zonder dat het je te veel tijd kost? Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner Computrain, dé IT-opleider van Nederland.

Programma

Het programma van de training Goed Opdrachtgeverschap in Projecten bestaat uit theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussie.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie

Dien je als opdrachtgever een invulling te geven aan projecten, maar is dit niet je corebusiness? Dan biedt deze training een erg interessante verdieping. Deze training is dan ook erg geschikt voor mensen die in een managementfunctie werkzaam zijn. Hierbij kun je denken aan een programmamanager, afdelingsmanager of een directielid.

Goed Opdrachtgeverschap in Projecten

Niveau:

Training

Duur:

Variant:

Prijs:

€ 0,00

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.