Selecteer een thema

Selecteer een thema

Goeroebijeenkomst Karel Winkelaar

De Communicatieadviseur - naar een strategische positie in de organisatie

Kom op dinsdag 30 oktober naar BCN Utrecht CS en laat je inspireren door Karel Winkelaar tijdens een Goeroebijeenkomst barstensvol waardevolle tips, denk- en werkrichtingen om op strategisch adviesniveau te komen.

SRM-docent, mentor en examinator Karel Winkelaar schreef een nieuwe versie van zijn succesboek ‘De Communicatieadviseur’. Met zijn alweer derde druk wil hij nog steeds communicatietalent op weg helpen ‘naar een strategische positie in de organisatie’, zoals de ondertitel belooft.

Nu, zes jaar na de eerste verschijning, is de inhoud van ‘De Communicatieadviseur’ vrijwel volledig herzien en geactualiseerd. Met nieuwe hoofdstukken over onder meer ‘legitimatie’, ‘interactie’ en ‘de communicatie-expert’. En over de ingrijpende consequenties van de laatste trends op het werk van communicatieadviseurs.

Aan de hand van 25 nieuwe interviews met bestuurders en communicatietoppers bekijken we op 30 oktober wat er op strategisch niveau van communicatieadviseurs wordt verwacht. De veelbesproken Top-10-Frustraties van communicatieadviseurs over opdrachtgevers en omgekeerd zijn verder aangescherpt. Ook daaruit blijkt hoe voor velen de route naar een succesvolle adviesrelatie onverminderd een uitdaging blijft.