Selecteer een thema

Selecteer een thema

Marketingcommunicatie in 14 stappen

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden

Goeroebijeenkomst ‘Marketingcommunicatie in 14 stappen’

Guy van Liemt en Gert Koot ontwikkelden het 14-stappenmodel in eerste instantie om deelnemers van onze Marketingcommunicatie-B opleiding meer houvast te geven bij het oplossen van een marketingcommunicatievraagstuk. Al snel spraken de heren de ambitie uit dit model door te ontwikkelen om tot een volledig handboek binnen de marketingcommunicatie te komen.

Zes jaar denken, schrijven, veranderen, doordenken, schaven, tot nieuwe inzichten komen en herschrijven heeft begin dit jaar dan eindelijk geresulteerd in een echt boek. 662 pagina's schoon aan de haak. Bloed, zweet en tranen maar ook hart, ziel en zaligheid zitten in ‘Marketingcommunicatie in 14 stappen’. Het boek werd begin dit jaar op feestelijke wijze gelanceerd in Koninklijk theater Carré.

Op maandagavond 26 maart presenteren Guy van Liemt en Gert Koot hun fraaie nieuwe boek bij SRM. In 14 stappen (hoe kan het ook anders) blikken de auteurs terug op de totstandkoming van dit fraaie boek en de vriendschap die groeide tijdens het traject dat zij de afgelopen zes jaar samen doorliepen. Het belooft een mooie avond te worden met vele docenten, deelnemers en alumni van SRM en andere geïnteresseerde vakgenoten. Hopelijk tot ziens op 26 maart bij SRM!

Over de sprekers

Guy van Liemt en Gert Koot schreven samen het boek Marketingcommunicatie in 14 stappen en zijn, naast hun eigen beroepspraktijk, bijzonder actief als programmamanager, trainer en coach in marketing- en communicatieopleidingen van SRM. Samen ontwikkelden zij het 14-stappenmodel dat ten grondslag ligt aan de opleiding Marketingcommunicatie-B (Online en Offline)

Guy van Liemt studeerde in 1993 af als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en was in het verleden werkzaam voor o.a. Shell, Unilever en Procter & Gamble. Sinds 2007 is hij werkzaam als strategisch marketing, marketingcommunicatie en branding adviseur. In 2013 werd hij bij de EUR aangesteld als executive director van EHERO, het multidisciplinaire kenniscentrum van de Erasmus School of Economics over het rendement van geluk, welbevinden en kwaliteit van leven (happiness economics).

Gert Koot is ruim 20 jaar werkzaam geweest in accountfuncties bij verschillende reclameadviesbureaus.Gert. Verder is hij als Marketing Directeur betrokken geweest bij de internet joint venture van Endemol en SBS Broadcasting. Vanaf oktober 2004 heeft Gert zijn eigen adviesbureau onder de naam Branded Entertainment. Vanuit dit bureau adviseert hij organisaties (profit en non-profit) over alle (nieuwe) mogelijkheden van de nieuwe en digitale media.