Selecteer een thema

Selecteer een thema

Haal je NIMA-persoonstitel bij SRM

Wil jij je NIMA-persoonstitel behalen? Bij SRM vind je verschillende opleidingen waarmee je je NIMA-persoonstitel kunt behalen, en je je kunt onderscheiden als professional. Bekijk met welke opleidingen je aanspraak kunt maken op een NIMA-persoonstitel – en met welke trainingen je PE-punten behaalt om je persoonstitel te mogen blijven voeren.

Persoonscertificering bij SRM behalen

Wil jij ook een officiële NIMA-titel behalen? Volg dan een opleiding bij SRM. Wij zijn officieel NIMA-partner en hebben de hoogste slaginspercentages van heel Nederland bij NIMA-examens. Je kunt je laten registreren in het NIMA-diplomaregister met onze NIMA B-opleidingen of hoger, of met een vergelijkbare opleiding. Je meld je vervolgens aan voor het register op de NIMA-website.
 
Bij SRM vind je verschillende NIMA B- en C-opleidingen waarmee je je NIMA-persoonstitel kunt halen. Bekijk hier al onze NIMA-opleidingen. Hieronder lichten we een paar voorbeelden uit:

NIMA B Consumenten -en Business Marketing

Nieuw! Extra NIMA Persoonscertificering
Na het behalen van je NIMA B Marketing-diploma via SRM mag je een jaar lang gratis de internationaal erkende marketingtitel Senior Marketing Professional (SMP) achter je naam voeren. Hiermee maak je jouw kwaliteiten zichtbaar voor de buitenwereld en onderscheid je je van collega-marketeers.

  • Na het behalen van je diploma meld je je aan via https://www.nima.nl/persoonstitels/senior-marketing-professional/. Je naam wordt vervolgens geregistreerd in het NIMA Diplomaregister, zodat je kunt aantonen dat je een internationaal erkend Senior Marketing Professional (SMP’er) bent.
  • Je mag de afkorting SMP achter je naam zetten en het officiële SMP-logo gebruiken.
  • De titel is een garantie voor een goede en actuele vakbekwaamheid en hoge kennis en ervaring op het gebied van marketing.

NIMA B Corporate Communicatie en Marketingcommunicatie

Nieuw! Extra NIMA Persoonscertificering
Na het behalen van je NIMA B Communicatie-diploma via SRM mag je een jaar lang gratis de internationaal erkende communicatietitel Senior Communication Professional (SCP) achter je naam voeren. Hiermee maak je jouw kwaliteiten zichtbaar voor de buitenwereld en onderscheid je je van collega-communicatieprofessionals.

  • Na het behalen van je diploma meld je je aan via https://www.nima.nl/persoonstitels/senior-communication-professional/. Je naam wordt vervolgens geregistreerd in het diplomaregister, zodat je zichtbaar (internationaal) erkend SCP’er bent.
  • Je mag de afkorting SCP achter je naam dragen en het officiële SCP logo gebruiken.
  • De titel is een garantielabel voor een goede en actuele vakbekwaamheid en hoge kennis en ervaring op het gebied van communicatie.

NIMA B Digital Marketing

Nieuw! Extra NIMA Persoonscertificering
Na het behalen van je NIMA B Digital Marketing diploma via SRM mag je een jaar lang gratis de internationaal erkende digital marketingtitel Senior Digital Professional (SDP) achter je naam voeren. Hiermee maak je jouw kwaliteiten zichtbaar voor de buitenwereld en onderscheid je je van collega-digital marketingprofessionals.

  • Na het behalen van je diploma meld je je aan via https://www.nima.nl/persoonstitels/senior-digital-professional/. Je naam wordt vervolgens geregistreerd in het NIMA Diplomaregister, zodat je internationaal erkend SDP’er bent.
  • Je mag de afkorting SDP achter je naam dragen en het officiële SDP logo gebruiken.
  • De titel is een garantielabel voor een goede en actuele vakbekwaamheid en hoge kennis en ervaring op het gebied van het digital marketing.

PE-punten

Met een persoonstitel laat je (potentiële) werk- en opdrachtgevers zien dat jij een echte professional bent. Om deze belofte waard te maken, moet je kunnen aantonen dat je op de hoogte blijft van wat er speelt in je vakgebied. Daarom krijg je voor veel trainingen PE-punten. Het aantal PE-punten dat je krijgt, is afhankelijk van de zwaarte van de training. En het aantal PE-punten dat je per zoveel jaar moet behalen, verschilt per persoonstitel.
 
Bij SRM hebben we maar liefst 54 geaccrediteerde trainingen waarmee je PE-punten behaalt. Dit zijn allemaal programma’s die gericht zijn op belangrijke onderwerpen en vaardigheden voor moderne professionals. Hoeveel PE-punten een training waard is, staat bij de training in kwestie beschreven. Bekijk hier het overzicht van trainingen waarvoor je PE-punten verdient en hoeveel PE-punten je hiervoor krijgt.

Contact met SRM

Heb je nog vragen over de PE-punten of over het behalen van je NIMA-persoonstitel bij SRM? Of wil je iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 020 - 5 126 501 of stel je vraag online. Onze ervaren opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.