Selecteer een thema

Selecteer een thema

Blijf je vak ver vooruit met de vernieuwde opleidingen van SRM

Wil jij up-to-date blijven in het marketing- of communicatievak? Volg dan een van de nieuwe opleidingen bij SRM. Voor 2020-2021 hebben we ons aanbod uitgebreid met praktische opleidingen, trainingen, masters en masterclasses waarmee jij je vak ver vooruit blijft.

Nieuwe opleidingen met info die je nú nodig hebt

Bij SRM houden we alle ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak nauwlettend in de gaten. Ons vakgebied is continu in beweging door zowel technologische als maatschappelijke ontwikkelingen. De experts van SRM volgen deze ontwikkelingen en trends op de voet. Ze kijken hoe we ons aanbod nog beter aan kunnen laten sluiten op de arbeidsmarkt. Zo zorgen we ervoor dat jij met je SRM-opleiding écht verder komt.
 
Hieronder lichten we een aantal opleidingen uit ons vernieuwde aanbod uit. Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk ons volledige aanbod op onze website.

Big Data Analyse en Visualisatie

We beschikken over meer data dan ooit tevoren. Maar haal jij al alles uit de data die binnen je organisatie aanwezig is? In deze training leer je wat je met data kunt doen. Je ontdekt welke data belangrijk is en hoe je die kunt verzamelen, vastleggen, bewerken en vertalen. Er is met name ook aandacht voor hoe je als Marketing- of Communicatieprofessional de data helder in kaart kunt brengen voor het maken of ondersteunen bij het maken van beslissingen.

Bekijk training >>

Training Internal Branding

Als medewerkers het DNA van hun organisatie denken, voelen en doen, helpt dat voor zowel de interne als de externe communicatie. Internal branding gaat verder dan interne communicatie alleen. Het is een manier om de organisatie of het merk te laden met waarden, die de medewerkers gaan uitdragen. Op die manier werkt internal branding ook voor de externe communicatie. Het merk en de uitstraling van de organisatie worden dan verbonden aan de medewerkers en de identiteit van de organisatie. Wil jij weten hoe je optimaal invulling geeft aan een internal-brandingstrategie? Dan is de training Internal Branding iets voor jou.

​Bekijk training >>

Masterclass Media Planning (offline en online)

Wil jij meer inzicht in hoe je vanuit je marketingcommunicatiedoelstellingen en brandings-en positioneringsuitgangspunten tot een goede media-invulling komt? Dan is deze Masterclass uitermate geschikt voor jou. Welke media worden door jouw doelgroep geconsumeerd, wat is het campagneconcept waarmee je werkt en welke boodschap/doel leent zich voor welk medium en in welke fase van het oriëntatieproces van jouw (potentiële) klant? Hoe zet je de verschillende media in en waar mag je het op afrekenen. Welke verbanden zijn er te leggen en hoe stuur je vanuit strategisch perspectief bij? Na de Masterclass Media Planning kan jij antwoord geven op deze vragen.

Voorbereiding NIMA C

Met deze korte en intensieve opleiding fris je jouw kennis van NIMA B volledig op én word je optimaal voorbereid op NIMA C. Zo maak je je tijdens deze boeiende SRM-opleiding Voorbereiding NIMA C de voornaamste begrippen uit de opleiding NIMA B Marketing volledig eigen. Met deze opleiding is je kennis weer helemaal opgefrist voor de vervolgopleiding NIMA C.

Bekijk opleiding >>

SRM Executive Master Communicatiemanager D (BNP 5/6)

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? En wil jij je ontwikkelen van senior communicatieadviseur naar communicatiemanager, chief communications officer (CCO) of communicatiedirecteur? Dan is SRM Executive Master Communicatiemanager D de perfecte opleiding voor jou. In deze praktijkgerichte opleiding verwerf je diepgaande kennis op het gebied van communicatiemanagement, strategisch leiderschap op beleidsniveau en werk je aan je persoonlijke effectiviteit. Wil jij behoren tot de selecte groep communicatieprofessionals die deze opleiding gaat volgen?

Bekijk opleiding >>

Onze andere nieuwe opleidingen:

- Customer Relationship Management (CRM)
- Digitaal leiderschap bij de overheid
- Digitale transformatie
- Innovatiemanagement van producten, diensten en businessmodels
- Executive Master Customer Insights en Big Data
- Masterclass Business Intelligence & Big Data
- Masterclass Customer Insights en Koopgedrag
- Strategische Online Marketing
- SRM Executive Master Customer Centric Strategy C
- SRM Executive Master Digitaal Leiderschap en Innovatie bij de Overheid D
- SRM Executive Master Digital Leadership & Innovation D
- SRM Executive Master Digital Marketeer C
- Voorbereiding Brandmanagement C
- Het Communicatievak en -trends
- SRM Werken als Adviseur bij de Overheid
 
Bekijk ons volledige aanbod op onze website!

Persoonlijk advies

Heb je een specifieke vraag over een (nieuwe) opleiding, of wil je persoonlijk advies over welke opleiding het beste aansluit bij jouw ambities? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren opleidingsadviseurs vertellen je graag meer. Bel ons op 020 – 2111550 of stel je vraag online.