Selecteer een thema

Selecteer een thema

De tijd na corona: een goed moment om je te ontwikkelen

De coronaperiode is een zware periode: de gevolgen zijn voor de hele samenleving voelbaar. Voor veel bedrijven, ondernemers, ZZP’ers en werknemers kwam het als een harde klap. Bij velen vond een stuk bewustwording plaats, onder meer van de kansen die digitale mogelijkheden bieden en inzicht in de nog onbenutte ontwikkelmogelijkheden van hun bedrijf. Waar liep jij tegenaan als marketing-en-communicatieprofessional? En welke kansen ben jij tegengekomen? Wat wil je anders gaan doen? De geleidelijke terugkeer naar het ‘normale’ leven is een goed moment om hiermee aan de slag te gaan.

Met welke opleiding kun jij jouw kennis verdiepen?

De kans is groot dat je werk in de coronatijd is veranderd. Zo vond er nóg meer digitalisering plaats. Biedt dit voor jou interessante mogelijkheden? Dan kun je met een training jouw kennis verder bijspijkeren, zodat je deze veranderingen optimaal kunt inzetten binnen jouw werk.

In de afgelopen maanden vonden er meerdere gratis online trainingen en webinars plaats, waarmee je ook vanuit huis kon kennismaken met een vakgebied dat jou interesseert. Heb jij je kort verdiept in een onderwerp waarover je meer wilt weten? Kijk dan eens welke praktijkgerichte opleiding of training daarbij aansluit.  SRM biedt een breed aanbod aan praktijkgerichte opleidingen en trainingen die goed te combineren zijn met jouw baan, zodat je waardevolle kennis en vaardigheden opdoet die je meteen kunt toepassen.

Een uitstekend moment voor een opleiding

Veel bedrijven moeten bezuinigen en het opleidingsbudget lijkt dan vaak een voor de hand liggende post. Bovendien worden de budgetten voor personeelskosten in veel bedrijven verlaagd, wat betekent dat hetzelfde werk gedaan moet worden door minder mensen. Niet echt het moment dus om een opleiding te volgen. Of juist wel?

Mogelijk moet jij in de huidige situatie taken van een collega overnemen, maar mis je de kennis om deze optimaal uit te voeren. Investeren in een opleiding is dan voor jou een kans om je rol goed in te vullen. De kennis die je opdoet is niet alleen waardevol voor jou, maar ook voor jouw werkgever.

Het kan ook zijn dat je momenteel juist minder werk op je planning hebt, omdat bijvoorbeeld verschillende diensten of campagnes stilstaan. Ook dan is het een goed moment om nu te investeren in een opleiding, zodat je je beschikbare tijd optimaal benut.

Klassikale lessen vanaf 1 september

Vanaf 1 september biedt SRM de lessen weer zo veel mogelijk klassikaal aan. We houden ons daarbij uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en van onze eigen brancheorganisatie NRTO. Zo kun je veilig je opleiding of training volgen, met 1,5 meter afstand.

Ontdek jouw opleiding

Wil jij ontdekken welke opleiding bij jou past? Vanaf 27 augustus opent SRM haar deuren weer voor een open dag, waar je kunt ontdekken met welke opleidingen en trainingen je jouw ambities kunt waarmaken.
Kijk voor meer informatie op srm.nl of bel naar 020 - 5 126 501.