Selecteer een thema

Selecteer een thema

Het SRM Young Professional Marketing Programma

Als young professional ben je waarschijnlijk niet zo heel lang geleden afgestudeerd. Toch is het júist heel slim om in deze fase van je carrière een training of vakopleiding te volgen. Speciaal voor young professionals ontwikkelden we daarom het Young Professional Marketing Programma. Tijdens dit programma werk je, samen met topdocenten en een persoonlijke coach, aan jouw marketingkennis maar ook aan persoonlijk leiderschap. Zo verbeter je jouw resultaten en ben je sneller klaar voor de volgende stap.

“Dit traject voor young professionals is in Nederland uniek. Je gaat een jaar lang aan de slag met zowel jouw vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Zo doe je niet alleen waardevolle kennis op tijdens de lessen van de beste marketingdocenten, maar til je ook, samen met een topcoach, jouw persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau.” – Karin Zoetemeyer, programmaontwikkelaar. 

Een persoonlijke leerroute, gebaseerd op jouw wensen

Tijdens een persoonlijke intake worden jouw doelen vastgesteld. En op basis van deze leerdoelen en jouw voorkeuren word je gekoppeld aan een zeer ervaren marketingcoach. Die gaat zes keer per jaar met je zitten om uitgebreid te sparren over je werksituatie en carrièreperspectief. Deze 1-op-1-sessies worden aangevuld met e-coaching, zodat je altijd ideeën kunt uitwisselen en al jouw vragen kunt stellen. 

Zowel klassikaal als online leren

Jij kiest zelf welke van de 13 klassikale trainingen je volgt. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven voor een training SEO &SEA, data driven marketing of online branding. Tijdens deze tweedaagse spoedcursussen leer je de fijne kneepjes van het specifieke vak. Daarnaast heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot het e-learningprogramma via de SRM Online Academy. Zo kun jij altijd kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen binnen de voor jou relevante gebieden, van digital- en business marketing  tot timemanagement.