Selecteer een thema

Selecteer een thema

Hoe vind je een opleiding waarmee je jouw ambities waarmaakt?

Als jij verder wilt groeien in het (online) marketing-en-communicatievak, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Van de meest uiteenlopende specialisaties tot de verschillende opleiders: een goede keuze maken en goed vergelijken is best lastig. De kans is bovendien groot dat je jouw opleiding of training wilt combineren met je drukke baan. Van open dagen en proeflessen tot adviesgesprekken: zo zorg jij ervoor dat je een opleiding volgt die aansluit bij jouw leervraag en je verder helpt in je carrière.

Vergelijk verschillende opleidingen

Veel opleidingen overlappen elkaar op bepaalde onderdelen. Kijk daarom goed naar de inhoud van de opleidingen en vergelijk de programma’s. Kijk vooral ook naar de competenties die je opdoet, de tijd die de opleiding in beslag neemt en de carrièremogelijkheden die deze biedt. Zo weet je zeker dat je een opleiding kiest die niet alleen bij jouw wensen en ambities past, maar die ook goed te combineren is met jouw werk en privéleven.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek staan jouw wensen en ambities centraal. Uit welke opleiding haal jij het meeste rendement? En beschik je al over de juiste voorkennis om de opleiding te kunnen volgen? Samen sparren jullie over de opleidingen die het beste bij jou passen. Opleidingsadviseur Fatima kent het aanbod van SRM uit haar hoofd en helpt aankomende studenten bij het kiezen van hun opleiding: ‘’Ik vraag altijd waar je op dit moment staat in jouw carrière, waar je naartoe wilt en wat je in jouw opleiding wilt terugzien. SRM biedt opleidingen aan op A-, B-, C- en D-niveau. Wil je op jouw eigen niveau verder leren of een stapje hoger? En hoe combineert een opleiding met jouw werk of privéleven? Samen komen we tot een of twee opleidingen die naadloos aansluiten bij jouw verwachtingen. Zo weten we 100% zeker dat je straks goed op je plek zit.”

Kom naar de open avond van SRM op 27 augustus

Met welke opleiding of training zet jij straks de volgende stap in jouw carrière? Ontdek het tijdens de open avond van SRM! We vertellen je alles over de visie van SRM en onze praktijkgerichte opleidingen, waarin de competenties die jij nodig hebt centraal staan. Ook kun je een proefles volgen, waarin je het onderwijs van SRM zelf ervaart. Tot slot kun je er een persoonlijk adviesgesprek voeren, waarin een expert met je meedenkt over jouw opleidingskeuze op basis van jouw competenties en wensen. Zo’n gesprek kun je overigens altijd aanvragen via de website van SRM.

Aanmelden voor de open dag