Selecteer een thema

Selecteer een thema

Kom naar de NIMA Marketing Day

Heb jij de NIMA Marketing Day op donderdag 9 september 2021 al in je agenda staan? Op dit marketingfestival spreken inspirerende marketingprofessionals over hun expertise. Ook SRM-docent en Marketing Break-podcasthost Karel Zwaan spreekt hier – en zal ter plekke een podcast maken!

Over NIMA Marketing Day

Op de NIMA Marketing Day, die live zal plaatsvinden in De Fabrique in Utrecht, hoor je echte verhalen over echte marketinguitdagingen die soms geweldig uitpakken en soms wat minder – maar waar je altijd iets van opsteekt. De thematracks zijn net als ‘voor corona’ verdeeld over tien zalen met een capaciteit van honderd bezoekers per zaal.

Verwacht een interactief programma met meer dan vijftig sprekers van grote spraakmakende merken, praktische workshops om je kennis te vergroten en de mogelijkheid tot netwerken met maar liefst 1.500 andere marketingprofessionals. Hierbij wordt uitgegaan van een redelijk genormaliseerde situatie voor live events na de zomer.

Sessie met Karel Zwaan

Ook SRM-docent Karel Zwaan spreekt op dit event. Hij gaat in op de rol van marketing als voorhoede van je organisatie. De laatste jaren is marketing in veel organisaties namelijk een meer faciliterende rol gaan spelen en gaat marketing op in andere disciplines, zoals communicatie. Doordat het marketingvak complexer is geworden, zijn veel marketeers zich gaan specialiseren en hebben daardoor geen overview meer van het vak. Hoe zorg je ervoor dat je als marketeer toch een essentiële bijdrage blijft leveren aan je organisatie? In deze sessie neemt Karel Zwaan je mee in de ontwikkelingen die hij ziet en welke bedreigingen maar ook kansen dit met zich meebrengt. 

Tickets kopen

Wil jij erbij zijn? Lees meer over de NIMA Marketing Day of koop direct je tickets!