Selecteer een thema

Selecteer een thema

Met SRM blijf je jouw vak vooruit

Wil jij een marketing- of communicatieopleiding volgen waarbij je je opgedane kennis optimaal kunt toepassen in de praktijk? En hecht je veel waarde aan de kwaliteit en succesfactor van jouw opleiding? Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al flink wat stappen in je carrière hebt gezet: bij SRM kun je je altijd blijven ontwikkelen en vind je een opleiding en training die bij je past. Zo kun je een stevige basiskennis opdoen met een vakopleiding, een specialisatietraining volgen of allebei. Een opleiding volgen bij SRM biedt jou de volgende voordelen:

SRM biedt een unieke, praktijkgerichte onderwijsmethode

Of je nu kort of lang wilt studeren: SRM biedt een praktijkgerichte onderwijsmethode waarin jouw beoogde competenties centraal staan. Dankzij de praktijkvoorbeelden, vele opdrachten en samenwerkingen met vakgenoten, kun je je vak meteen nog beter uitoefenen.

Bij SRM kun je leren op elk niveau

Ben je een starter? Of ben je een zeer ervaren marketingprofessional? In welke fase je ook in jouw carrière zit: binnen het online marketing- en communicatievak ben je nooit uitgeleerd. Daarom biedt SRM opleidingen op elk niveau. Zo kun je een breed fundament bouwen, specialistische kennis opdoen, waardevolle soft skills ontwikkelen en kun je ontdekken hoe je alles uit jouw functie haalt op beleidsniveau.

SRM-studenten boeken bewezen betere resultaten in de praktijk

Marketing- en communicatieprofessionals die kiezen voor SRM presteren bewezen beter in de praktijk. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze hun ambities kunnen realiseren, maar levert ook een directe meerwaarde voor de werkgever op. Het werk wordt sneller, effectiever en beter gedaan.

SRM heeft een integrale visie op (online)marketing en communicatie

SRM is specialist binnen het marketing- en communicatievak en volgt de trends en ontwikkelingen op de voet. Elke opleiding en training is op elk moment up-to-date. De hooggewaardeerde docenten uit het werkveld geven als geen ander de handvatten om alles uit jouw functie te halen, of door te groeien naar jouw volgende stap.

SRM heeft het hoogste slagingspercentage bij de NIMA-opleidingen

Meer dan 90 procent van de studenten slaagt in één keer voor hun NIMA A, B, C of D-opleiding. Ze krijgen de handvatten toegereikt die ze nodig hebben om te slagen: van praktijkgerichte opdrachten tot een heldere uitleg van professionals uit het vak. Zo kunnen ze zorgeloos slagen voor hun NIMA-opleiding.

Het vernieuwde opleidingsaanbod

Het marketing- en communicatievak blijft in ontwikkeling. En het opleidingsaanbod van SRM ontwikkelt zich mee. Wil jij bijvoorbeeld ontdekken hoe je big data optimaal inzet voor jouw marketing- en communicatiestrategie? Met welke socialmedia-aanpak jij de meeste conversies genereert? En hoe je een chatbot creëert die jouw merkimago weerspiegelt? Ontdek wat het nieuwe opleidingsaanbod van SRM kan betekenen voor jouw carrière binnen je vakgebied.

Meer informatie over het vernieuwde opleidingsaanbod van SRM