Selecteer een thema

Selecteer een thema

Nieuw: SRM Executive Master Communicatiemanager D

Hoe ver je ook bent in je carrière, als communicatieprofessional blijf je altijd bijleren. Daarom hebben we speciaal voor communicatieprofessionals op het hoogste niveau een nieuwe opleiding ontwikkeld: de SRM Executive Master Communicatiemanager D. 

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Heb jij al veel kennis van het communicatievak en inmiddels al in meerdere functies op seniorniveau gewerkt? En wil je nu die extra stap zetten in je carrière, zodat je communicatiemanager, chief communications officer (CCO) of communicatiedirecteur kunt worden? Dan is de SRM Executive Master Communicatie D geschikt voor jou. Deze opleiding is speciaal voor professionals die het beste uit zichzelf willen halen en aan de top van het communicatievak willen meedraaien.

De meerwaarde van de SRM Executive Master Communicatiemanager D

Met deze opleiding krijg je als senior communicatieprofessional de kans om je nóg verder te ontwikkelen. SRM-programmamanager Wilma de Boer - Leijsma legt uit: “Bij SRM organiseren we regelmatig open dagen en bijeenkomsten met oud-studenten zodat we zien we hoe carrières zich ontwikkelen en waar behoefte aan is. In deze ontmoetingen merkten wij dat veel zeer goede communicatieprofessionals soms net een klein beetje bagage misten om de volgende stap te (durven) zetten. Daar geeft SRM met de D-opleiding nu antwoord op.”
 
In deze Executive Master helpen we jou om alles uit jezelf te halen en zelfverzekerd die volgende stap te maken. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij je specifieke leervraag, begin je de opleiding met een persoonlijke intake en het vastleggen van je leerdoelen. Tijdens de gehele opleiding houden we rekening met wat jij wilt weten, wat jij nodig hebt en met wat jouw persoonlijke praktijksituatie en -omgeving is.

Je docenten in deze opleiding

Hierbij krijg je altijd les van docenten die zelf in de praktijk op topniveau werken. Zij zijn natuurlijk didactisch sterk, maar ook nog eens gespecialiseerd in de onderwerpen waarin ze lesgeven. Zo begrijpen ze niet alleen waar je tegenaan loopt en wat je wilt weten, maar denken ze bij ieder vraagstuk nog een paar stappen verder dan andere docenten zouden doen.

Je kennis blijvend verankeren

Tegen het einde van het programma ga je alles wat je hebt geleerd toepassen in het Live Praktijkcase Weekend. Hierin werk je 2 dagen in teamverband aan een communicatievraagstuk van een aansprekende opdrachtgever. In deze realistische praktijksimulatie haal je onder tijdsdruk het uiterste uit jezelf en je team. Dit heeft grote impact heeft op je leereffect.

Wat deze opleiding je oplevert

Met deze opleiding ontwikkel je tot manager en adviseur op het hoogste niveau (D-niveau). Je ontwikkelt je adviesvaardigheden, zodat je een volwaardige gesprekspartner kunt zijn voor elke directie of bestuurslaag. Ook kun je deelnemen aan besluit- en strategievorming op beleidsniveau.
 
Daarnaast ontwikkel je ook skills om leiding te geven aan communicatieprofessionals. Je leert schakelen op verschillende niveaus en ontdekt hoe je ervoor zorgt dat iedere medewerker zich maximaal kan ontplooien.

Breng jezelf op topniveau

Wil jij je jezelf verbeteren en werken op het hoogste niveau in de communicatie? Bekijk de SRM Executive Master Communicatiemanager D en schrijf je in! Heb je nog vragen over de opleiding of wil je persoonlijk advies? Bel dan onze opleidingsadviseurs op 020 - 5 126 501 of stel je vraag op de website. Wij vertellen je graag meer!