Selecteer een thema

Selecteer een thema

Samen met Logeion professionaliseren we het communicatievak

Als opleider voor professionals is het belangrijk dat wij middenin het vak blijven staan. We werken daarom samen met verschillende partners, zoals Logeion, dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Lees meer hoe we door deze samenwerking het vak en onze opleidingen up-to-date houden.

Over Logeion

Wist je dat Logeion de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals ter wereld is? De meer dan 4.000 leden tellende brancheorganisatie bestaat al sinds 1945. En vanaf dit allereerste moment zet Logeion zich in voor vernieuwing van het vakgebied, zowel in de beroepspraktijk als in het onderwijs en de wetenschap. Geen wonder dat Nederland vooroploopt in het communicatievakgebied.

Hoe Logeion en SRM elkaar versterken

We zijn dan ook erg blij met Logeion als samenwerkingspartner. We delen onze kennis – wetenschappelijk en praktijkgericht – om zo samen het vak naar een hoger niveau te kunnen tillen.
 
Zo is SRM partner van het Logeion-platform Centrum Strategische Communicatie (CSC). Met dit platform geven we een extra impuls aan de stelling dat professionele communicatie een strategische discipline is die het verschil kan maken. SRM past deze wetenschappelijke kennis toe in opleidingen. Zo wordt bijvoorbeeld ook een module van onze SRM Executive Master Communicatiemanager D verzorgd door het CSC.

Ook biedt SRM opleidingen op basis van de beroepsniveauprofielen van Logeion. Je ziet dan achter de opleidingstitel het BNP-nummer staan en zo zie je direct welk niveau je opleiding heeft – en je (toekomstige) werkgever ziet dit ook terug op je diploma.

Daarnaast participeert SRM tijdens de events van Logeion en organiseren we samen kennisbijeenkomsten over actuele onderwerpen die spelen bij communicatieprofessionals en helpen we hen om bij te blijven.