Selecteer een thema

Selecteer een thema

SEO nieuws & tips van Martijn Koetsier - #25

SEO-specialist en copywriter Martijn Koetsier selecteert elke week de belangrijkste nieuwtjes, handige tips en inspirerende SEO-successen. Wil je direct aan de slag om de resultaten van je eigen website of die van je werkgever te verbeteren? Schrijf je dan in voor de populaire training SEO & Copywriting of meld je aan voor de nieuwsbrief.
 

Hoi! Omdat het veel te mooi weer is om binnen achter m'n laptop te zitten, maak ik het mezelf deze week lekker makkelijk. Geen nieuws, maar de 5 beste slidedecks van MozCon 2018.

Tip 1: Mike King - You Don't Know SEO

Compleet met ophef!

>> You Don't Know SEO

Tip 2: Cindy Krum - Mobile-First Indexing or a Whole New Google

>> MozCon 2018 Mobile-First Indexing or a Whole New Google

Tip 3: Stephanie Briggs - Search-Driven Content Strategy

>> Search-Driven Content Strategy

Tip 4: Jono Alderson - The Democratization of SEO

>> The Democratization of SEO

Tip 5: Brittney Muller - Machine Learning for SEOs

>> Machine Learning for SEOs

Over Martijn Koetsier

Martijn Koetsier werkt als freelance SEO Copywriter onder de naam Textualize en is bij SRM actief als docent, coach en examinator. Martijn ontwikkelde voor SRM o.a. de populaire cursus SEO & Copywriting.

In de intensieve training SEO & Copywriting leer je de basis van SEO, de ranking factors van Google en het uitvoeren van zoekwoordanalyses. Vervolgens benut je deze kennis om met overtuigende teksten je klanten te verleiden met meer verkeer naar je website én een hogere conversie tot gevolg.