Selecteer een thema

Selecteer een thema

Online-, marketing- en communicatieopleiders SRM en LECTRIC bundelen de krachten en gaan samen verder als SRM

SRM slaat de handen ineen met LECTRIC, een opleider die al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in het opleiden van marketing- en communicatieprofessionals. Doordat de krachten gebundeld worden, biedt SRM een compleet aanbod voor de (online) marketing- en communicatieprofessional. Met de trainingen van LECTRIC kan SRM namelijk nog beter beantwoorden aan de behoeften en opleidingsvragen uit het vakgebied en is het aanbod uitgebreid met sterke online opleidingen.

De LECTRIC-docenten, die de trainingen blijven geven, scoren gemiddeld een 8,6 op basis van de feedback van deelnemers. Zij kunnen als geen ander deelnemers de handvatten geven om alles uit hun carrière te halen. Opleidingsadviseurs staan klaar om met geïnteresseerden te sparren over een opleiding waarmee deze hun kennis kunnen verbreden, verdiepen en specialiseren op elk niveau. Zo volgt elke deelnemer de training die hem of haar sterker maakt in het vak.  En dat is niet alleen waardevol voor de deelnemers zelf, maar ook voor hun werkgevers, die de vruchten kunnen plukken van medewerkers die hun vak beheersen.

LECTRIC-opleidingen die je nu bij SRM kunt volgen

Door de samenvoeging met LECTRIC is het aanbod van SRM aanzienlijk vergroot. Ben je benieuwd welke trainingen en opleidingen zijn toegevoegd? Je herkent ze aan het Powered by LECTRIC-logo. Enkele populaire LECTRIC-trainingen, onder andere opleidingen social media, die je vanaf nu bij SRM kunt volgen:

 • Customer Journey
  In deze training krijg je praktische handvatten en vergaar je kennis om de customer journey in kaart te brengen en te analyseren. Je krijgt inzicht in de complete klantreis en leert de juiste instrumenten kennen om je klanten optimaal te bedienen.
 • Google Analytics Advanced
  Als je regelmatig gebruikmaakt van Google Analytics weet je wat bezoekers op je website doen. Maar er valt nog veel meer te halen uit het programma. In de training Google Analytics Advanced leer je de data van KPI’s te vertalen naar geavanceerde rapportages, die je vervolgens kunt interpreteren en vertaalt naar verbeteracties voor je website.
 • Zoekmachinemarketing (SEO en SEA)
  Als zoekmachines als Google je website niet kunnen vinden, vindt je doelgroep je ook niet. Hoe je jouw website optimaal vindbaar maakt, leer je met de training Zoekmachinemarketing (SEO en SEA). Je kunt Google Ads-campagnes meten, testen, analyseren en optimaliseren. Daarnaast leer je welke factoren voor een toppositie in de zoekresultaten zorgen.
 • WordPress
  Wil jij een eigen website leren bouwen? Het meest gebruikte CMS ter wereld is WordPress. In deze training leer je op één dag alle mogelijkheden van het systeem kennen. Zo ga je aan de slag met het maken van een eigen professionele website, die je vervolgens zelf beheert en vindbaar maakt voor online zoekmachines.

Ben je benieuwd welke training of opleiding het beste past bij jouw volgende stap? Of heb je vragen over het samengaan van LECTRIC en SRM? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op. Bel 020 - 5 126 501 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer.