Selecteer een thema

Selecteer een thema

SRM en LECTRIC gaan officieel samen onder de naam SRM

In januari hebben we bekendgemaakt dat SRM en LECTRIC gaan samenwerken. Deze samenwerking heeft geleid tot een volgende stap: vanaf 1 juli gaan we samen verder onder de naam SRM.

Online als integraal onderdeel van marketing en communicatie

Beide opleiders richten zich op (online) marketing- en communicatieprofessionals. LECTRIC is specialist op het gebied van korte, praktijkgerichte trainingen, met name op het gebied van online marketing en communicatie, terwijl SRM de specialist is op het gebied van vakopleidingen voor marketing- en communicatieprofessionals.
 
Inmiddels is online marketing zo geïntegreerd in alle disciplines van het vakgebied, dat we dezelfde doelgroepen aanspreken met ons aanbod. Door samen verder te gaan valt er synergie te behalen tussen de experts die zich inzetten voor SRM en LECTRIC en bieden we samen een compleet en eigentijds aanbod.

Powered by LECTRIC

Vanaf september kun je voor al je (online) marketing- en communicatieopleidingen en -trainingen terecht bij SRM. Het aanbod dat voorheen bij LECTRIC te volgen was, herken je aan het ‘powered by LECTRIC’-logo. Deze opleidingen en trainingen hebben de hoge kwaliteit die je gewend bent van zowel SRM als LECTRIC.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het samengaan van LECTRIC en SRM? Bekijk onze pagina met veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Bel 020 - 5 126 501 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!