Selecteer een thema

Selecteer een thema

SRM gaat weer klassikaal lesgeven

Goed nieuws: in september gaan we weer klassikaal lesgeven. Hoewel we de afgelopen periode bijna alle lessen succesvol voort hebben kunnen zetten in de virtual classroom, willen we ook graag weer klassikaal lesgeven. Als alles verloopt zoals verwacht – qua versoepeling van de richtlijnen en qua verwachte afname van de verspreiding van het virus – is dat voor veel opleidingen ook weer mogelijk.

Geef je toch de voorkeur aan het volgen van de lessen vanuit huis. Dat is geen probleem. Veel van onze lessen kunnen nog steeds prima online gevolgd worden, maar een aantal hebben een grote praktijkcomponent. Dan is het wel zo fijn als je die inderdaad in een klas volgt.

Anderhalvemeterregels

Bij het aanbieden van klassikale bijeenkomsten houden we de richtlijnen aan van zowel de Rijksoverheid als van onze eigen brancheorganisatie NRTO. Dit betekent onder andere dat:

  • onze opleidingslocaties volledig voldoen aan de anderhalvemeterregels van de overheid. De lokalen op onze locaties zijn hier goed geschikt voor. Zo kun je veilig jouw training of opleiding volgen.
  • je niet kunt deelnemen aan een klassikale les bij verkoudheidsklachten of verhoging tot 38 graden Celsius van jou of een huisgenoot.

Meer informatie over de richtlijnen van de NRTO lees je in dit protocol.

We gaan onze klassikale lessen gefaseerd uitrollen met als doel zoveel om het voor zoveel mogelijk deelnemers mogelijk te maken om klassikale bijeenkomsten te volgen.

E-learning of virtual Classroom

Mocht jouw organisatie of jijzelf de voorkeur geven aan e-learning of virtual classroom, dan is dat ook mogelijk. Bij SRM maken we dat extra makkelijk voor je met onze switchgarantie: dat betekent dat je onbeperkt en zonder extra kosten per module van je opleiding kunt switchen naar klassikale lessen of juist naar virtual classrom e-learning. Zo kun je je opleiding nu starten met de eerste module in e-learning of virtual classroom, en later misschien alsnog besluiten om verder klassikale lessen te volgen. Of andersom natuurlijk!

Heb je nog vragen of wil jij weten of klassikaal onderwijs voor jou weer mogelijk is? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs op 020 – 2272096.