Selecteer een thema

Selecteer een thema

Studeer op jouw manier

Nu de coronamaatregelen blijven wijzigen, vragen sommige mensen zich af of ze wel aan een opleiding moeten beginnen. Want mogen ze die straks nog wel afmaken, als er weer extra regels bijkomen? Daarom kun je bij SRM flexibel studeren: makkelijk switchen tussen studievarianten. Zo houd je zelf de regie over je opleiding.

Uit welke varianten kun je kiezen?

Klassikaal: we hebben leslocaties door het hele land. Je volgt je lessen in kleine groepen onder begeleiding van een ervaren docent. Van tevoren bereid je de lesstof voor en in de klas ga je aan de slag met opdrachten en extra uitleg. Uiteraard zorgen we ervoor dat je veilig kunt studeren op afstand en volgens de regels van het RIVM.

Virtual Classroom: de voordelen van klassikaal les, maar dan gewoon vanuit je eigen huis. Ook in onze Virtual Classroom krijg je in kleine groepen live les van een docent en ga je actief met de lesstof aan de slag. Door verschillende toepassingen (zoals schermen delen en in kleinere groepjes samenwerken) is het net alsof je samen in een klaslokaal zit.

E-learning: doe je het liever zelf? Bij e-learning volg je de opleiding waar je wilt, in je eigen tijd en in je eigen tempo. Je doorloopt de opleiding individueel met zelfstudie en met 1-op-1-begeleiding op afstand, zodat je toch terecht kunt met vragen en extra uitleg kan krijgen.

Lees hier meer over de verschillende varianten en hun voordelen.

Switchgarantie 

Misschien denk je nu: ik wil voorlopig liever thuis studeren, maar misschien wil ik over een half jaar wel klassikaal les. Of wie weet wil je eerst klassikaal proberen, maar besluit je dat e-learning tot beter bij je past. Bij SRM kan het.

Onze switchgarantie houdt in dat je per module kunt wisselen van variant, zonder extra administratiekosten. In sommige gevallen komen er wel arrangementskosten bij, bijvoorbeeld als je kiest om te switchen van leren vanuit huis naar een locatie. Je kunt dus altijd een opleidingsvariant volgen die op dat moment het best in je leven past. Hoe de wereld de komende tijd ook verandert: jij houdt regie over je opleiding.

Contact

Krijg je meteen zin om te beginnen? Bekijk ons aanbod en schrijf je in voor de opleiding die jou verder gaat brengen in je carrière. Heb je nog vragen over je studiekeuze of misschien over onze switchgarantie? Bel ons op 020 – 5 126 501 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen je graag meer!