Selecteer een thema

Selecteer een thema

Tijd of geld besparen? Bij SRM kun je nu ook studeren in modules

Een vakopleiding van SRM levert praktisch toepasbare kennis op en een stevig fundament voor je carrière en vervolgstappen. Een wens van velen. De kosten voor een vakopleiding kunnen soms even niet uitkomen. Bijvoorbeeld als je werkgever niet of een deel betaalt. Naast een financiële investering vraagt het volgen van een vakopleiding ook een investering van jouw tijd. Ook als de combinatie tussen studie, werk en privé het vertrekpunt van jouw opleiding is, is het soms lastig om je daar een bepaalde periode aan te committeren. SRM biedt daarom de mogelijkheid om te studeren in modules. Bij een aantal van onze vakopleidingen is het mogelijk om de onderdelen los te volgen. Ook handig als alleen een bepaald onderdeel van de opleiding relevant is voor jouw ontwikkeling. 

Soms is het niet mogelijk om modules los aan te bieden, omdat de lesopbouw een vaste volgorde heeft. Je hebt dan de voorkennis nodig uit de voorafgaande modules. Maar tientallen modules zijn hiervoor wel geschikt! Van een module Growth Hacking en Contentmanagement tot Brandmanagement en Digitale Transformatie. Ontdek de modules waarmee jij een waardevolle ontwikkeling doormaakt, zonder dat het een grote financiële investering of veel tijd vraagt.

De voordelen van modulair studeren:

  • Je kunt je eigen tempo bepalen.
  • Je kunt die onderdelen kiezen waar jij het meest aan hebt.
  • Je kunt modules inbrengen als vrijstelling als je toch het je volledig vakdiploma wilt halen.
  • Je betaalt per module, waardoor je de kosten kunt spreiden.
 

De voordelen van een complete opleiding:

  • Wij plannen je opleiding van A-Z.
  • De kosten zijn ten opzichte van alle modules bij elkaar los soms wel 30% lager.
  • Je studeert met een eigen groep en bouwt aan je netwerk.
  • Je krijgt een door werkgevers en het vak erkend diploma.


Wil je meer weten over modulair studeren? Of wil je graag eens sparren over jouw leerwensen in relatie tot onze opleidingen? Op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur kun je met al je vragen terecht bij een van onze adviseurs via 020 - 2090748.