Selecteer een thema

Selecteer een thema

Volg NIMA B of C in 1 day gratis online

Wil je weten of een NIMA-opleiding iets voor jou is? Of wil jij je in korte tijd verdiepen in belangrijke thema’s binnen NIMA, zodat je je verder kunt professionaliseren? Volg dan de gratis training NIMA B of C in 1 day bij SRM! Hiermee maak je kennis met NIMA B of C en ben jij binnen één dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de marketingwereld.

Omdat we vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zoveel mogelijk thuis moeten blijven, kun je deze training nu via Virtual Classroom volgen. Zo kun je gewoon blijven leren én een voorproefje nemen op een complete NIMA-opleiding. Jouw ontwikkeling hoeft deze periode dus niet stil te staan!

Een volledig overzicht van het marketingvakgebied

In de training NIMA B in 1 day ontdek je onder andere welke zes essentiële stappen de basis vormen van het strategisch marketingplan, en hoe je ze het beste in kunt zetten binnen jouw organisatie. Zo kun jij jezelf verder professionaliseren als marketingspecialist en weet jij hoe je een marketingvraagstuk gestructureerd oplost.

Liever NIMA C in 1 day volgen? Dan kom je te weten of het traditionele marketingproces nog waarde heeft, waarom platforms als Uber en AirBnB zo succesvol zijn en hoe je nieuwe theorieën kunt toepassen in de praktijk. Na het volgen van deze training weet jij hoe een sterke marketingstrategie jouw organisatie of merk helpt een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

Is een NIMA-opleiding iets voor jou?

NIMA B of C in 1 day geeft jou de mogelijkheid om beter inzicht te krijgen in strategische en tactische aspecten van marketing. Wil je deze kennis verder uitbreiden? Dan geeft de training een helder beeld van de volwaardige opleiding.

Gratis aanmelden

Lijkt het je wat? Meld je dan aan via info@srm.nl voor NIMA in 1 day (4 juni) of NIMA C in 1 day (11 juni). Wees er wel snel bij: hoewel het online is, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en vol = vol!