Selecteer een thema

Selecteer een thema

Waarom je nu moet starten met een opleiding

Wil jij 2021 goed beginnen? Schrijf je nu in voor een opleiding. De jaarwisseling is altijd hét moment om na te denken over de doelen die je wilt bereiken, en in januari gaan onze klassikale opleidingen weer van start. Schrijf je daarom nu in en kom vooruit in je vak. Lees meer over waarom het slim is om nu te beginnen.

Waarom nu het moment is om te beginnen

De hele situatie rondom COVID-19 heeft het leven niet makkelijker gemaakt. Toch is het juist slim om nú te investeren in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld omdat je door het vertrek van een collega nieuwe taken erbij hebt gekregen, of omdat je werkzaamheden veranderd zijn door digitalisering. Natuurlijk leer je veel in de praktijk, maar met een opleiding of training krijg je de juiste handvatten om je werk succesvol en zelfverzekerd te doen.
 
Of misschien is het bij jouw organisatie momenteel wat rustiger en liggen er projecten stil, of heb je meer tijd over nu je (weer) vanuit huis werkt. Hierdoor heb je de ruimte om aan je ontwikkeling te werken. Gebruik die ruimte ook, want je richten op de toekomst is precies wat we nodig hebben in deze tijd. Zo weet je: als alles straks weer drukker wordt, heb ik de kennis en skills vergaard om er een groot succes van te maken. En met een recente opleiding op je cv sta je altijd sterker.
 
Benieuwd wat SRM-alumni aan opleidingen hebben gehad? Lees hun verhalen hier.

Zet je opleidingsbudget van 2021 nu al in

Veel organisaties beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget. Dat is een bedrag dat opzij wordt gezet zodat jij en je collega’s opleidingen kunnen volgen. Aan het einde van elk jaar verloopt het budget. Vaak blijkt dan dat wel 40% hiervan niet opgemaakt is.
 
De belangrijkste reden hiervoor? Veel mensen weten niet dat hun organisatie een opleidingsbudget heeft. Zonde, want het bedrag stond toch al klaar. Weet jij niet of jij gebruik kunt maken van het opleidingsbudget? Vraag je manager of HR-afdeling wat bij jullie de mogelijkheden zijn. Mogelijk kun je nog gebruikmaken van het budget van 2020 als je je dit jaar nog inschrijft voor een opleiding in 2021.
 
Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget, maar is dit voor 2020 al op? Maak dan meteen begin 2021 gebruik van het budget van het nieuwe jaar. Zelfs als je ervoor kiest om pas verderop in het jaar te starten, is het slim om je nu al in te schrijven. Zo kun je zonder tijdsdruk je opleiding kiezen en weet je zeker dat je niet achter het net vist.

Klassikaal of online lessen

Bij SRM kun je kiezen of je klassikaal les wilt volgen of via Virtual Classroom. Onze klassikale lessen zijn op 1,5 meter afstand en volledig volgens de RIVM-richtlijnen. Virtual Classroom heeft alle eigenschappen van klassikaal onderwijs: een vaste lesplanning, mededeelnemers en een docent die lesgeeft via een live-verbinding. Welke manier van leren past het best bij jou?
 
Benieuwd wat SRM-docenten vertellen over hun manier van lesgeven? Lees hun verhalen hier.

Hoe kies je welke opleiding bij je past?

Weet je nog niet welke opleiding het best bij jouw niveau en ambities past? Op onze website kun je de opleidingen bekijken per vakgebied. Selecteer aan welke criteria je opleiding moet voldoen en bekijk de verschillende opleidingen en lesopzet.
 
Wil je sparren met een deskundige, of advies op maat? Onze ervaren opleidingsadviseurs kunnen meer vertellen over de inhoud van de opleidingen. Bel hen op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Zij helpen je graag verder bij het vinden van een opleiding die past bij jou én je ambities.