Selecteer een thema

Selecteer een thema

Wie wint de SRM Scriptieprijs?

De Nederlandse marketing is van hoog niveau, maar sommige marketeers en bedrijven steken met kop en schouders boven de rest uit. Tijdens de Dutch Marketing Awards op 22 april 2021 ontdek je wie dat zijn. Als partner van Dutch Marketing Awards reiken wij dan de Scriptieprijs uit. Want leren en ontwikkelen blijft essentieel om alles uit je vak te halen.

Blijf je vak vooruit

Voor deze prijs zijn de beste NIMA B- en NIMA C-scripties van het jaar genomineerd, of die nou zijn geschreven bij SRM of bij een andere opleider.  Een onafhankelijke jury kiest de winnaar.
 
Directeur Maarten Nijboer vertelt waarom we dit zo belangrijk vinden: “Omdat we trots zijn op het marketingvak en op alle markteers die zich continu blijven ontwikkelen binnen de steeds veranderende omgeving. Want de juiste invulling aan dit vak helpt marketingbedrijven vooruit. Ik denk dan aan nieuwe verdienmodellen, product- en dienstinnovaties en betere klantervaring gedurende het traject van suspect tot aan ambassadeur.”

Bij de prijsuitreiking zijn?

De winnaars van de Dutch Marketing Awards worden donderdag 22 april om 16:00 uur aangekondigd in een live online talkshow. Wil jij erbij zijn? Kijk op 22 april mee naar de livestream vanuit Capital C in Amsterdam. Meld je nu alvast aan en ontvang een link naar de livestream:
 
Nu aanmelden

Sta jij volgend jaar op het podium?

Volg jij een NIMA-opleiding en ga jij dit jaar je scriptie schrijven? Dan kan het zomaar zijn dat jij volgend jaar de SRM Scriptieprijs in ontvangst neemt! Wil je hier meer over weten? Bel dan naar 020 – 5 126 501 of stel je vraag online.