Conversieoptimalisatie (CRO) (Subsidie NL leert door)

2 dagen - Haal meer uit je webverkeer met conversieoptimalisatie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Veel sessies is leuk, maar conversie is beter. Wil je het aantal aanmeldingen voor je seminar verhogen of meer producten verkopen? Of wil je dat meer mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief? Effectieve CRO (Conversion Rate Optimization) zorgt ervoor dat je conversie omhoog gaat. Tijdens deze training leer je over diverse theorieën, methodieken en conversietools om de conversie op je website en app te verhogen. Een praktische training, waarmee je direct meer resultaat boekt.

Wat ga je leren

 • Je bent bekend met de (on)mogelijkheden van conversieoptimalisatie
 • Je weet hoe je conversiegericht moet schrijven en je kunt conversiegerichte teksten beoordelen
 • Je meet en analyseert je conversieratio
 • Je kunt bepalen welke methodieken voor verbetering het meest geschikt zijn per conversiepunt

Voor wie

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online marketing en e-commerce, bijvoorbeeld (online) marketeers, communicatiemedewerkers, websitemanagers of webanalisten.

Subsidie NL leert door

Conversieoptimalisatie (CRO) (Subsidie NL leert door) is onderdeel van de subsidieregeling NL leert door. Hiermee kun je je gratis ontwikkelen om je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Voor je inschrijving hebben we wel wat persoonlijke gegevens van je nodig, zoals een kopie van je identiteitsbewijs en een ondertekende toestemmingsverklaring. Kijk voor alle voorwaarden op Nederland leert door.

Deze opleiding met subsidie is beschikbaar voor volwassenen tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd die in loondienst, flexwerker, zelfstandig ondernemer of werkzoekend zijn. Voltijdstudenten komen niet voor deze regeling in aanmerking.

Programma

De training is sterk praktijkgericht opgezet. Dat zul je als heel aantrekkelijk en inspirerend ervaren. Je gaat onder meer aan de slag met conversiegericht schrijven, verschillende CRO-technieken en het optimaliseren van je website voor mobiel gebruik. Met de kennis die je gedurende de 2 dagen hebt opgedaan en de vaardigheden die je hebt ontwikkeld, kun je meteen de website(s) van je eigen organisatie (laten) verbeteren.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Vervolg

Wil je na de training Conversieoptimalisatie (CRO) (Subsidie NL leert door) nog meer leren? Misschien is de volgende optie interessant voor jou:

 • Conversion Optimization Advanced
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Conversieoptimalisatie (CRO)' van SRM.

Programma

In deze korte training leer je alles over conversieoptimalisatie. Je leert conversieratio's meten en ontdekt hoe je de conversies kunt verbeteren. Het gebruik van A/B- en multivariatietesten kan daarbij uitkomst bieden. Daarom leer je ook hoe je deze opzet. Uiteraard wordt er in deze training ingegaan op conversieoptimalisatie bij verschillende devices. Zo ontdek je welke strategie je het beste kunt toepassen voor desktop en mobiel.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Methoden voor conversieoptimalisatie
 • Conversiegerichte teksten beoordelen
 • Je conversieratio meten en analyseren
 • Interpreteren van je Google Analytics data
 • Belangrijke KPI's
 • A/B- en multivariate testen
 • Psychologische principes van usability
 • CRO-piramide
 • Expertreviews en usabilityonderzoek
 • Optimaliseren voor mobiel gebruik
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Conversieoptimalisatie (CRO) (Subsidie NL leert door) duurt 2 dagen.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 432,21
Studiemateriaal
€ 62,19
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 494,40
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Conversieoptimalisatie (CRO) (Subsidie NL leert door)

Conversieoptimalisatie (CRO) (Subsidie NL leert door)

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.