SRM A Online Marketeer - Kort en intensief

6 maanden - Versneld omscholen naar online marketeer

Duur:

6 maanden

Niveau:

Vakopleiding A, B (HBO)

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze versnelde opleiding leg jij hét fundament voor je verdere carrière binnen de online marketing en communicatie. Alle belangrijke aspecten van online marketing komen dan ook uitgebreid aan bod. Op praktijkgerichte wijze raak je bekend met de online marketingkanalen, waaronder social media, e-mailmarketing en betaalde advertenties. Daarbij krijg je te maken met een breed scala aan disciplines, kanalen en mensen. Met de kennis en inzichten die je tijdens deze verkorte opleiding opdoet, kun je een mediamix samenstellen die optimaal bijdraagt aan de marketingdoelstellingen. Bovendien pas je wat je leert toe binnen je eigen werkomgeving, zo merk je direct resultaat. Dat maakt SRM dé opleider voor marketingprofessionals. Deze zeer intensieve opleiding van SRM is al door vele mensen gevolgd. We hebben uit alle ervaringen het programma verder aangescherpt en verbeterd. Met deze opleiding school je je om tot Online Marketeer A waar momenteel veel vraag naar is in de markt.

Wat ga je leren

  • Je hebt een duidelijk overzicht van het gehele online ecosysteem
  • Je hebt inzicht in de valkuilen en kansen van Google Analytics
  • Je kunt inzichten vormen op basis van data en kunt daar acties aan koppelen
  • Je kunt de brede impact van gebruiksvriendelijkheid doorgronden
  • Je weet waar zoekmachinemarketing echt om draait, ongeacht of het om betaald of organisch zoekverkeer gaat
  • Je kunt met e-mail focussen op conversie in plaats van open ratio
  • Je weet hoe je zelfs nu nog de vruchten van social media kunt plukken
  • Je kent de verschillende soorten advertising en toepassingen hiervan

Voor wie

Deze training is bedoeld voor mensen met interesse in online marketing die zich in een korte periode willen laten (om)scholen tot online marketeer. Mensen met een commerciële achtergrond of een achtergrond in ICT en veel tijd om in een korte periode dit intensieve opleidingsprogramma te volgen.

Programma

Tijdens deze versnelde opleiding raak je bekend met de belangrijkste terminologie en mogelijkheden van online advertising. Je gaat aan de slag met verschillende online mediakanalen en verdiept je in hun functionaliteiten. Je leert hoe je bezoekers aan je pagina kunt binden en meer conversies stimuleert. Daarbij verdiep je je in de organische vindbaarheid en leer je wat social media daaraan kan bijdragen. Kortom, je leert in een kort en intensief programma alle vaardigheden om online mediakanalen effectief, kostenbewust en resultaatgericht in te zetten.

Topdocenten uit de praktijk

De docenten worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis binnen online markten, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria. Op elke bijeenkomst wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk.

Vervolg

Wil je na SRM A Online Marketeer nog meer leren? Misschien is de volgende optie interessant voor jou:

  • SRM B Online Marketeer

SRM A Online Marketeer - Kort en intensief

Niveau:

Vakopleiding A, B (HBO)

Duur:

6 maanden

Variant:

Dag

Prijs:

€ 4.951,25

SRM A Online Marketeer - Kort en intensief

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.