Webinar op YouTube

Heb je een van onze Kennis Breaks helaas moeten missen? Dan kunt u hier de laatste terug kijken.

Kennis Break ‘Do’s en don’ts voor jouw contentstrategie op social media’

Wil jij in één uur ontdekken hoe je bedrijf of merk meer succes krijgt op social media? Meld je nu aan voor onze gratis Kennis Break (webinar) op 22 april 2021 van 14.00 tot 15.00 uur.

Hoe kan het dat het ene socialmedia-account wél groeit en het andere niet? Een goede strategie is natuurlijk een must. Hierbij zijn ook veel handige tips & tricks om meer likes en volgers te krijgen en zo je bereik te vergroten. In deze Kennis Break deelt SRM-docent Berber Hoekstra aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden praktische handvatten om jouw kanalen te verbeteren. Na afloop kun je direct aan de slag met je content op social media.

Berber is eigenaar en oprichter van Bureau Berber en helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een heldere contentstrategie. De afgelopen jaren werkte zij als social strateeg voor vele A-merken bij reclamebureaus. Daarnaast is zij docent bij SRM.

Door: Berber Hoekstra

Deze Kennis Break heeft plaatsgevonden.

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.