Medialogica

Kennis Break: Medialogica

Hoe kun je als communicatieprofessional omgaan met berichten uit de (sociale) media? Ontdek het onze gratis Kennis Break (webinar) op woensdag 27 oktober 2021 van 10.00 tot 11.00 uur. 

Soms voelen bestuurders en communicatieprofessionals bij organisaties zich overvallen door mediaberichten van journalisten of opiniemakers. Als communicatieprofessional kun je al veel voorzien als je kennis hebt van hoe journalistieke en sociale media werken. In de Kennis Break Medialogica vertellen dr. Sandra Jacobs en dr. Iris Korthagen je daarom alles over medialogica.

Ze gebruiken hierbij een combinatie van wetenschappelijke inzichten en voorbeelden uit de praktijk. Hierbij zetten ze de journalistieke logica af tegen de logica van sociale media en bespreken ze welke effecten hiervan uit kunnen gaan op (publieke) organisaties. Ook behandelen ze de rol die strategische communicatie van organisaties hierin speelt. Na deze Kennis Break heb je handvatten om beter om te gaan met berichten van uit de (sociale) media.

Deze Kennis Break heeft plaatsgevonden.

Handouts en webinar aanvragen
Medialogica
Door: dr. Sandra Jacobs en dr. Iris Korthagen
Datum: woensdag 27 oktober
Tijd: 10.00 - 11.00 uur

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.