Hoe maak je de stap naar strategische communicatie?

Hoe maak je de stap naar strategische communicatie?

Je bent actief in het communicatievak en toe aan een belangrijke carrière-move: van operationeel naar meer strategisch. Het is jouw ambitie om dichter bij directie, managementteam of projectleider te opereren. Daar waar je met jouw kennis en adviesvaardigheden van invloed bent op het communicatiebeleid. Bijvoorbeeld rond reputatie en vertrouwen, interne veranderingen en de relatie met stakeholders.

‘Hoe maak ik de stap naar meer strategisch precies..?’ Hoe vaak heeft Karel Winkelaar deze vraag wel niet gehoord in zijn tientallen jaren als SRM-docent en coach van communicatieprofessional? Zo vaak dat hij er zelfs een boek over schreef: De Communicatieadviseur - naar een strategische positie in de organisatie. In deze kennisbreak laat hij je zien hoe je obstakels overwint en de voorwaarden creëert om die stap naar meer strategisch ook daadwerkelijk te zetten.

Door: Karel Winkelaar
Datum: 1 december 2022
Tijd: 16.00 − 17.00 uur

Webinar terugkijken

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.