Boardroom dynamics voor marketing- en communicatieprofessionals

Boardroom dynamics voor marketing- en communicatieprofessionals

Hoe adviseer je de organisatietop?

Als topprofessional in de marketing of communicatie, wil je natuurlijk ook trusted advisor zijn van de directie of Raad van Bestuur. Hoe je dat aanpakt? Be brief, be bright and be gone. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Topprofessionals worstelen vaak met hun rol in de boardroom. Ze hebben het gevoel dat er niet naar ze wordt geluisterd en vinden het vaak lastig om een presentatie te geven voor de organisatietop. Dat kan én moet anders, vindt topdocent Karel Zwaan. 

In het webinar Boardroom Dynamics neemt Karel je mee in de dynamiek van besturen en bestuurders. Welke toegevoegde waarde hebben marketing en communicatie vanuit hun perspectief? En hoe kun je daar op inspelen? Karel, die jarenlang marketingdirecteur was bij Van Lanschot Kempen en communicatiedirecteur bij Ernst & Young, biedt verrassende nieuwe inzichten en praktische tips. Een must voor elke vakprofessional die op het hoogste niveau wil acteren.

Boardroom dynamics voor marketing- en communicatieprofessionals
Door: Karel Zwaan

Deze webinar heeft reeds plaatsgevonden.

Webinar terugkijken

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.