De rol van TikTok binnen influencer marketing

Kennis Break De rol van TikTok binnen influencer marketing

TikTok, een gratis app voor iOS en Android, is vooral populair bij jonge mensen. Gebruikers van deze app kunnen zichzelf filmen terwijl ze bijvoorbeeld dansen, zingen of een humoristische act opvoeren. De video’s kun je bewerken met behulp van filters en andere effecten. TikTok is nu al het snelst groeiende socialmediaplatform. De explosieve groei van de app maakt het extra interessant voor influencers om ermee te werken.

Tijdens deze gratis Kennis Break kom je alles te weten over TikTok. Je ontdekt hoe je de app kunt inzetten voor succesvolle influencer marketing en voor welke merken dat interessant is. Deze webinar wordt verzorgd door Dana de Koning van Influentials. Influentials is een toonaangevende en ervaren partij op het gebied van influencer marketing binnen Europa.

Deze Kennis Break heeft reeds plaatsgevonden. Kijk de webinar hier terug.

Door: Dana de Koning van Influentials
Datum: donderdag 9 juli 2020
Tijd: 14.00-14.45

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.