Groepsdynamica: we weten veel van individuen, maar wat weet je eigenlijk van groepen?

Kennis Break Groepsdynamica: we weten veel van individuen, maar wat weet je eigenlijk van groepen?

Je merkt het in deze tijd ongetwijfeld: groepsdynamiek is binnen jouw werk van groot belang om successen te behalen. We weten veel van individuen, maar wat weet je eigenlijk van groepen? Hoe krijg je iedereen mee in een verandering?

Tijdens deze Kennis Break leert Bas van Kesteren je online, binnen 45 minuten, waarom het zo belangrijk is om in dialoog te gaan met groepen en hoe je ervoor zorgt dat niet alleen de luide minderheid maar ook de stille meerderheid hoort. Hoe kom je in groepen van meningen naar ideeën? En heel relevant voor deze tijd: wat is het voordeel van online werken met groepen?

Na deze webinar denk je niet meer vanuit individuele dynamieken, maar vanuit de groep waarin individueel gedrag beïnvloed wordt. De groep bepaalt namelijk de normen en heeft grote impact.

Deze Kennis Break heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk hier de samenvatting.

Door: Bas van Kesteren
Datum: donderdag 23 april
Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.