Interculturele communicatie op de werkvloer

Interculturele communicatie op de werkvloer

Interculturele communicatie op de werkvloer
 
De wereld past in je iPhone. Dankzij de toenemende digitalisering én globalisering, bevinden we ons steeds vaker in complexe netwerken van verschillende (sub)culturen. Juist ook op de werkvloer. Denk aan mensen met een migratieachtergrond, maar bijvoorbeeld ook aan de LHBTQIA-gemeenschap. Interculturele communicatie is een kernaspect geworden van diversiteit en inclusie. Welke nieuwe competenties vraagt dat van de communicatieprofessional? En wat betekent dat voor de communicatiestrategieën van bedrijven? Ontdek het op 13 oktober tijdens het interactieve webinar van Sirous Kavehercy.  
Behalve een van onze topdocenten, is Sirous Kavehercy ook marketeer, business developer en ondernemer op het gebied communicatie en digitalisering. Maar liefst 25 jaar internationale ervaring heeft hij. Dat heeft hem een schat aan internationale kennis en expertise opgeleverd, van Europa tot Azië, van Afrika tot de VS. Uitgaande van de theorie en vele real life-voorbeelden, neemt Sirous je in dit webinar mee in de wereld van de communicatieprofessional anno nu. Reken daarbij vooral ook op veel handige tips.
 
Webinar: Interculturele communicatie op de werkvloer
Door: Sirous Kavehercy

Webinar terugkijken

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.