Google Analytics 4 – Klaar voor de revolutie

Kennis Break: Google Analytics 4 – Klaar voor de revolutie

Wil jij in één uur alle ins en outs leren over Google Analytics 4? Meld je nu aan voor onze gratis Kennis Break op 11 maart 2021 van 20.00 tot 21.00 uur.

Op dit moment is Google bezig een van de grootste veranderingen van Google Analytics ooit uit te rollen. Met de komst van Google Analytics 4 krijg je als marketeer nieuwe analysemogelijkheden erbij en het is een kwestie van tijd voordat dit de nieuwe standaardversie van Analytics wordt.

Wat zijn de grote verschillen tussen de huidige en deze nieuwe versie van Google Analytics? Waarom is het belangrijk er nu alvast mee aan de slag te gaan? En hoe kun je upgraden? Het antwoord op deze vragen en meer krijg je in de gratis Kennis Break ‘Google Analytics 4 – Klaar voor de revolutie’.

Je wordt bijgepraat door David den Besten, docent Google Analytics (Advanced) met meer dan tien jaar digital analytics-ervaring. Ben jij erbij? 

De kennis break heeft reeds plaatsgevonden.
- Bekijk hier de hand-outs.
- De sheets van de Kennis Break vind je hier.

Meer weten na deze webinar over aan de slag gaan met Google Analytics 4? Wij hebben een eendaagse Google Analytics 4 training ontwikkeld.

 

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.