Maak het verschil met een goede omgevingsanalyse

Kennis Break: Maak het verschil met een goede omgevingsanalyse

Ben jij communicatieadviseur, communicatiemedewerker of analist en wil jij meer leren over het maken van analyses en het nut daarvan? Meld je dan aan voor onze gratis Kennis Break (webinar) op 20 mei 2021 van 16.00 tot 17.00 uur.
 
Onze partner V&R neemt je tijdens dit webinar een uur lang mee in de wereld van analyse. Je leert onder meer wat de rol is van analyse, welke vormen er zijn, welke aandachtspunten er zijn, zoals fake news en de taal van de straat. Vervolgens kijken we naar de input voor analisten. Waar moet je rekening mee houden, wat zijn de bronnen en wat zet je in het analyserapport? De rol van analyse in het communicatieadvies en wanneer je een analyse toe kunt passen komt ook aan bod.
 
V&R is expert op het gebied van veiligheid, crisisbeheersing, crisismanagement en crisiscommunicatie. Zij delen hun kennis via trainingen en sessies.

Deze Kennis Break heeft plaatsgevonden, bekijk hier de handout.
 
Datum: donderdag 20 mei
Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.