De opleiding

Je bent geen marketeer en hebt geen marketingfunctie, maar je wil meer over marketing weten. In jouw dagelijkse werkzaamheden word je steeds meer geconfronteerd met het marketingvak. Je mist kennis over dit onderwerp en wil daar iets aan doen. Je wil meer weten over marketingbegrippen, marketingtheorie en het planningsproces, met als doel een beter inzicht te krijgen in het doen en laten van marketeers.

De interactieve training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials geeft op een praktische manier overzicht van de belangrijkste begrippen van het marketingproces. Hiermee ben je in staat marketingvoorstellen met kennis van zaken te beoordelen en de uitvoering kritisch te volgen.

Voor wie bedoeld

De training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials is geschikt voor jou als je bij SRM de opleiding Marketingcommunicatie-A of Marketingcommunicatie-B wil volgen en je niet voldoet aan de kenniseisen op het gebied van marketing, of wanneer je kennis wil opdoen over de belangrijkste facetten van het marketingvak. Je hebt enige jaren werkervaring, zodat je de theorie in verband kunt brengen met jouw eigen werkpraktijk.

Direct rendement 

  • Je kunt een marketingplan beoordelen op consistentie.
  • Je kent de niveaus waarop marketingvraagstukken zich voordoen en weet welk effect deze vraagstukken kunnen hebben op het beleid.
  • Je kan opties formuleren en globaal uitwerken, strategische keuzes maken.
  • Je herkent de verschillende marketingmodellen en hun relevantie.

Jouw collega-deelnemers

Jouw collega-deelnemers willen eveneens snel op de hoogte worden gebracht van de voornaamste marketingtheorieën. Belangrijk is de vraag hoe de theorie in de praktijk moet worden toegepast. Daarom nemen onze docenten jouw praktijk en die van de andere deelnemers zoveel mogelijk als uitgangspunt. Daarnaast werk je in teamverband aan praktijkopdrachten en biedt SRM naast de bijeenkomsten ook ruimte om te netwerken.

Docenten en trainers

De trainers worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria.

Startdata & Locaties

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de Uitgebreide informatie (PDF).

 

Literatuur

 

Prijzen

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials. Let op: de opleidingsprijs is exclusief btw.

Kosten

Opleidingskosten € 895,00
Opleidingsprijs € 895,00

 

Schrijf je direct in of reserveer alvast een plek

Gerelateerde opleidingen

NIMA A Marketing
De opleiding NIMA A is hét startpunt om de basisprincipes van marketing onder de knie te krijgen.
Duur: 4 maanden
Prijs: € 1.795,-
Online marketing fundamentals
De training Online marketing fundamentals is het onmisbare online fundament voor juniors, mediors én seniors.
Duur: 2 maanden
Prijs: € 1.995,-sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier