Je bent hier: Home  / Nieuws

Nieuws

07/05/2018

SEO-specialist en copywriter Martijn Koetsier selecteert elke week de belangrijkste nieuwtjes, handige tips en inspirerende SEO-successen. Deze week hebben we hier vier artikelen uit geselecteerd. Nieuwsgierig naar nummer 5? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Duplicate content, hoe zit het nou eigenlijk?


Dezelfde content op meerdere plekken, Google heeft het er maar moeilijk mee. En wij met onze websites daardoor ook. Maar hoe zit het nu precies en wanneer levert het echt een probleem op? En, belangrijker: hoe los je die problemen op? Lees er alles over in dit artikel van Yoast.

Duplicate_content_FI

Featured snippets met drop-down menu's


Wablief? Ja hoor, Google is aan het testen met featured snippets die zijn uitgebreid met een drop-down menu. 

keyboard-Google

Wat doen die front-enders toch allemaal?


Als SEO moet je op z'n minst wat snappen van HTML en CSS. Maar er komt natuurlijk veel meer kijken bij het bouwen van websites. En linksom of rechtsom heeft dat vaak ook weer invloed op SEO. Hoe meer je daar over weet, hoe beter je je werk kunt doen. 

Ik kreeg afgelopen week een handboek toegeschoven toen ik iemand vroeg wat een DOM nu eigenlijk precies doet. Lees dit perfecte naslagwerk voor wanneer een paar front-enders weer in een taal aan het praten zijn waar jij niks van snapt. 

Front-end developer handbook 2018

Goed boeren op de SERP-akker


Geen nieuws maar een eerdere editie van een SEO-nieuwsbrief waar ik zelf groot fan van ben, namelijk die van Dave Lorrez. Dave heeft een slimme, originele en vooral praktische kijk op SEO waar ik elke editie wel weer iets van leer. Lees zijn laatste nieuwsbrief.


john-schnobrich-520019-unsplash


Martijn Koetsier werkt als freelance SEO Copywriter onder de naam Textualize en is bij SRM actief als docent, coach en examinator. Martijn verzorgt bij SRM o.a. de populaire cursus SEO & Copywriting.

Wil je geen SEO Update meer missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week vijf SEO-tips van Martijn Koetsier in je inbox!

>> Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte!

Regelmatig worden er bij SRM goeroebijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden
Goeroebijeenkomsten  

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier