Marketing & AI

Ontdek de toekomst van Marketing met AI!

Online Webinar door Niels Huismans – 27 maart 16.00 uur

Ben jij klaar om de kracht van kunstmatige intelligentie te omarmen en wil je leren hoe je AI kan toepassen en daarmee jouw marketingstrategieën naar een hoog niveau kan brengen? Dan is ons exclusieve webinar een evenement dat je niet wilt missen!
Tijdens dit boeiende online event duiken we diep in de wereld van AI en onthullen we:

  • Wat AI echt is - en wat het niet is!
  • De kansen en uitdagingen van AI!
  • Welke generatieve tools het verschil al maken!
  • Concrete tips en handvaten om direct aan de slag te gaan.
  • Welke vragen je als marketeer moet stellen.

Door: Niels Huismans
Datum: 27 maart 2024
Tijd: 16.00 - 17:00

Schrijf je in!
Niels Huismans studeerde eerst Speco (Sport, Economie en Communicatie) en ging daarna naar de UvT voor zijn master Marketing Management. Na een management traineeship bij Young Colfield en enkele jaren bij FastFlex ging hij ondernemen. Niels is, samen met Clemens, medeoprichter van Adapt en zelf actief binnen het label van Adapt Innovatie. Niels maakt zich sterk om organisaties te helpen met hun strategie. Geen dikke rapporten maar scherpe strategische keuzes die ook echt tot leven en uitvoer gebracht kunnen worden. Ontwikkelingen die impact hebben op strategische keuzes en businessmodellen volgt hij op de voet. Zo ook de ontwikkelingen omtrent AI. Naast zijn rol als Managing Partner is hij als consultant, coach en trainer actief en geeft hij o.a. de Masterclass AI & Marketing.

Heb je vragen over de Kennis Break? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.