Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie

9 maanden - Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je op grond van strategie, marktanalyse en de nieuwste trends een effectief marketing- en communicatiebeleid vormgeven voor jouw organisatie? Volg dan deze Professional Master van onze businesspartner NCOI. Je ontwikkelt de juiste strategie en implementeert dit in het marketingbeleid. Hiermee zet je een krachtige identiteit neer van jouw onderneming en verbeter je de marktpositie.

Direct resultaat

  • Je maakt gebruik van verschillende communicatiestrategieën
  • Je geeft een effectief marketing- en communicatiebeleid vorm voor jouw organisatie
  • Je verbetert jouw marktpositie
  • Je past de lesstof de volgende dag al toe in de praktijk

Professional Master

Deze Professional Master is speciaal ontwikkeld voor hogeropgeleiden. De Masterclasses in het programma zijn gericht op interpersoonlijke vaardigheden en omvatten daarnaast diepgaande vakinhoud. Daarbij worden de Masterclasses verzorgd door topdocenten met ruime ervaring vanuit de communicatiepraktijk en leiderschapsontwikkeling. Met deze Professional Master geef jij jouw carrière een flinke boost.

Voor wie

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau en je wilt nieuwe, praktische kennis opdoen op het gebied van strategie, marketing en communicatie. Je bent bijvoorbeeld communicatiemanager, bedrijfscommunicatieconsulent, marketingmanager of reclame- en pr-adviseur.

Programma

In dit programma verdiep je je op Masterniveau in de onderwerpen strategie, marketing en communicatie. Je gaat aan de slag met het opstellen van een strategisch plan en het vertalen hiervan naar een marketingbeleid en communicatieplan. Hiervoor kijk je naar het gehele marketingproces, je analyseert de markt en doelgroep en speelt in op de resultaten hiervan door nieuwe producten of campagnes te ontwikkelen. Je betrekt hierbij verschillende communicatiestrategieën en geeft op grond hiervan vorm aan een effectief corporate communicatieplan. Kortom, een compleet en doelgericht programma op het gebied van strategie, marketing en communicatie.

Tijdens het programma koppel je de theorie aan de praktijk met behulp van praktijkopdrachten, die je zoveel mogelijk in je eigen werkomgeving uitvoert. Je wordt hierbij begeleid door vakkundige docenten. Ook kun je gebruikmaken van actuele literatuur en onze online leeromgeving. Hierin vind je alle relevante informatie rondom jouw studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Topdocenten uit de praktijk

Het vakgebied is breed, daarom werken we nauw samen met verschillende specialisten. Zij krijgen dagelijks te maken met de uitdagingen en kansen die het vakgebied met zich meebrengt. Daarbij beschikken zij over de juiste didactische vaardigheden om hun kennis zuiver over te brengen. Bovendien zullen de docenten tijdens de bijeenkomsten actief op jouw persoonlijke ontwikkelvraag en praktijkomgeving inspelen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass Strategisch Management

  • (8 bijeenkomsten)

Masterclass Strategisch Marketingmanagement

  • (8 bijeenkomsten)

Masterclass Corporate Communication

  • (8 bijeenkomsten)

Diploma en Mastercertificaat

Je rondt elke Masterclass af met een praktijkgerichte eindopdracht. Behaal je voor alle eindopdrachten een voldoende, dan ontvang je het diploma ‘Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie’.

Deze Professional Master maakt deel uit van diverse NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen van onze businesspartner NCOI. Bijvoorbeeld de Master in Marketingmanagement (MMM). Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding. Zo houd je met deze Professional Master zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

De Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie duurt 9 maanden. Het programma wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagvariant heeft 12 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondvariant heeft 24 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het programma wordt ook via e-learning verzorgd met contact en begeleiding op afstand.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Inschrijfgeld
€ 100,-
Lesgeld
€ 7.490,-
Studiemateriaal
€ 750,-
Eindopdracht
€ 885,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 300,-
Locatiekosten
€ 354,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 9.894,-
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie

Niveau:

Masteropleidingen

Duur:

9 maanden

Variant:

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.