Virtual Classroom

Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

Door de grote impact die het Coronavirus op onze samenleving heeft, moeten wij de fysieke lessen van al onze opleidingen en trainingen in de komende periode annuleren. Maar dat betekent niet dat jouw opleiding of training niet doorgaat! We bieden een groot deel van de lessen aan via onze Virtual Classroom. Op deze pagina lees je hoe dit werkt. En wil je omschakelen zodra de klassikale lessen weer van start gaan? Dat kan zonder extra kosten met de switch garantie. Daarmee kun je per module van je opleiding switchen tussen virtual classroom en klassikale lessen. Onderaan de pagina tref je een lijst met modules die we op dit moment virtueel aanbieden.
 

De Virtual Classroom

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te studeren op afstand. Via een live-verbinding heb je contact met je docent en medestudenten. Zo kun je vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt:
  • Je kunt direct vragen stellen aan je docent;
  • Je krijgt opdrachten en vragen waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen;
  • Je kunt met je medestudenten in subgroepjes aan een opdracht werken;
  • Je kunt gebruikmaken van geeltjes op een bord dat voor de hele klas zichtbaar is.

In onderstaande video vind je meer uitleg over onze Virtual Classroom:

Hoe kom je in de Virtual Classroom?

Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Verder helpen wij je op weg. Als je je aanmeldt voor een opleiding of training ontvang je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Ook ontvang je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.
 
Ben je al aangemeld voor een opleiding of training? Misschien hebben we dan al contact met je opgenomen, en anders doen wij dat zo snel mogelijk, om je instructies te geven.

E-learning
Kies je liever voor een opleiding waarbij je geen klassikale lessen hoeft te volgen? Wij bieden veel van onze opleidingen ook aan via e-learning. Dit kun je doen op je eigen locatie en wanneer je maar wilt. En dat is wel zo prettig. Op deze pagina vind je een overzicht van alle opleidingen, waarvan het ook mogelijk is om een e-learning variant te volgen.

Nu met gratis switchgarantie
Wil je nu starten met een opleiding via e-learning of virtual classroom, maar straks weer klassikaal les volgen met vakgenoten? Maak dan gebruik van de switchgarantie. Daarmee kun je onbeperkt en zonder extra kosten per module van je opleiding switchen naar klassikale lessen. Zo kun je je opleiding nu starten met de eerste module in e-learning of virtual classroom. Als de klassikale lessen weer van start gaan, kun je de volgende module klassikaal volgen.

Meer weten?
Heb je nog vragen over je opleiding, training of de Virtual Classroom? Neem dan contact met ons op via info@srm.nl of  bel naar 020 - 2240919

Opleidingen

Opleidingen