E-learning opleidingen

Kies je liever voor een opleiding waarbij je geen klassikale lessen hoeft te volgen? Wij bieden veel van onze opleidingen ook aan via e-learning. Op deze pagina vind je een overzicht van alle opleidingen, waarvan het ook mogelijk is om een e-learning variant te volgen. Op de opleidingspagina van de betreffende opleiding staat onder de tab “Planning” de startmomenten van de e-learning variant.
 

Nu met gratis switchgarantie 

Wil je nu thuis leren via e-learning, maar straks weer klassikaal les volgen met vakgenoten? Maak dan gebruik van de switchgarantie. Daar kun je onbeperkt en zonder extra kosten per module van je opleiding switchen tussen e-learning en klassikale lessen. Zo kun je je opleiding nu starten met de eerste module in e-learning. Als de klassikale lessen weer van start gaan, kun je de volgende module klassikaal volgen. 
 

Opleidingen

Opleidingen
Wil je verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden of heb je vragen naar aanleiding van ons e-learning aanbod? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 020 -5 126 501 of mail naar info@srm.nl.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.