De communicatie masterclasses van SRM op professional niveau zijn bedoeld voor senior adviseurs en managers die stevig in het communicatievak staan en die toe zijn aan een verdieping. Iedere masterclass staat garant voor het stil staan bij verschillende thema’s en het opdoen van nieuwe inzichten samen de andere deelnemers. De trainers zijn inspirerend, prikkelend en inhoudelijk sterk. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk, zodat niet alleen jij maar ook je organisatie in de versnelling komt.

Professional Communicatie masterclasses

Masterclass Communicatieadviseur in de Digitale Toekomst

Masterclass Communicatieadviseur in de Digitale Toekomst

Deze masterclass is voor betrokken en gepassioneerde communicatieprofessionals die zichzelf constant (willen) uitdagen om betekenisvol te zijn voor hun organisaties. We zetten met elkaar een stap in de toekomst en onderzoeken de verschillende technologische ontwikkelingen, groepsdynamica, bewegingen van mensen in organisaties, het internet en via sociale media. We prikkelen je voorstellingsvermogen en laten je vervolgens praktisch nadenken over wat jij kunt betekenen voor jouw organisatie, gelet op wat de toekomst mogelijk gaat brengen.

Naar de masterclass

Masterclass Communicatiecoach en communicatietrainer

Masterclass Communicatiecoach en communicatietrainer

Het communicatievak wordt steeds breder. De rol van de communicatieadviseur is volop in beweging. De adviseur nieuwe stijl faciliteert, coacht, traint en speelt een actieve rol in het op gang brengen van de dialoog.

Naar de masterclass

Masterclass Accountability (Beroepsniveau-D)

Masterclass Accountability (Beroepsniveau-D)

Deze communicatie opleiding is bedoeld communicatie professionals met ruime ervaring in het vak als senior communicatieadviseur, communicatiestrateeg of communicatiemanager en de kneepjes van het vak inmiddels wel kennen. Tijdens deze communicatie opleiding leer je de kwaliteit van de communicatiefunctie binnen de organisatie meetbaar te maken.

Naar de masterclass

Masterclass Interne communicatie

Masterclass Interne communicatie

In de masterclass Interne communicatie ontdek je wat mensen in beweging brengt, wat ze boeit en bindt. Je krijgt handvatten om zelf te veranderen in een inspirerende en doortastende adviseur. Want de toekomst van interne communicatie is het verbinden van mensen aan de doelen van de organisatie. Het gaat om delen, boeien en in beweging brengen. Het vinden van de 'Why' van een organisatie, oftewel wat is het verhaal dat mensen raakt.

Naar de masterclass

Masterclass Projectmanagement en communicatie

Masterclass Projectmanagement en communicatie

De masterclass Professionele communicatie voor projecten is ontwikkeld voor communicatiedeskundigen bij de overheid en het bedrijfsleven. Communicatiedeskundigen die de verantwoordelijkheid hebben voor de communicatie in (complexe) projecten. Communicatiedeskundigen die beter zicht willen krijgen op het doel van hun project of programma en op basis daarvan een effectieve en zichtbare bijdrage kunnen leveren in hun adviesfunctie richting belangrijke stakeholders. Kennis willen maken met technieken uit het projectmanagementwerkveld die hen leren om goed gefundeerd hun communicatie interventies te verantwoorden. Communicatiedeskundigen die willen leren op basis waarvan zij door hun opdrachtgever als een belangrijke en onmisbare schakel in het project- of programmasucces gezien worden.

Naar de masterclass

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van Communicatie opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

Bel mij